Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Servicii

Afacere - Vand afacere profitabila 2023

  1. Pagina principală
  2. Servicii
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 27 rezultate pentru tine
Vand afacere la cheie sau 50% actiuni - loc de joaca Popesti Leordeni
Vand afacere la cheie sau 50% actiuni - loc de joaca Popesti Leordeni

Popesti-Leordeni - 17 februarie 2024

Salvează ca favorit

Salvează căutarea

Te anunțăm oricând apar anunțuri noi.

Am gasit rezultate si in categoria Firme de vanzare

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 13
search

Căutări similare

Cum pot sa contactez vanzatorul unei afaceri prin intermediul OLX.ro?

Contactarea unui vanzator de afaceri pe OLX.ro este usoara si eficienta. Navigheaza la anuntul unei afaceri de vanzare dorite, apoi gaseste butonul de contact al vanzatorului. Poti trimite un mesaj direct pentru a discuta detalii despre o afacere la cheie, termeni si posibilitati de colaborare. Cu OLX.ro, conectarea cu potentiali parteneri de afaceri la cheie devine simpla si directa, asigurand ca vei avea toate informatiile necesare pentru a lua decizii intelepte si informate, precum o achizitie afacere.

Pot sa negociez pretul afacerii?

Da, poti negocia pretul afacerii pe OLX.ro cu un vanzator de afaceri. Flexibilitatea este unul dintre avantajele platformei noastre. In timpul discutiilor cu vanzatorul, poti explora posibilitati de negociere care sa corespunda ambelor parti. OLX.ro iti ofera sansa de a avea conversatii deschise si transparente cu vanzatorii de afaceri, astfel incat sa gasesti solutii potrivite pentru pretul afacerii la cheie pe care o cauti. Astfel, vei putea ajunge la o intelegere avantajoasa pentru ambele parti.

Exista comisioane suplimentare implicate in procesul de achizitionare a unei afaceri?

Pe OLX.ro, nu exista comisioane suplimentare implicate in procesul unei achizitii afaceri. Platforma noastra faciliteaza interactiunea directa intre cumparatori si vanzatori, fara intermediari sau comisioane ascunse. Intelegem importanta transparentei in tranzactii si ne concentram pe oferirea unui mediu sigur si convenabil pentru toti utilizatorii nostri. De asemenea, recomandam intotdeauna sa clarifici toate detaliile tranzactiei cu vanzatorul de afaceri si sa te asiguri ca ai inteles complet toate aspectele inainte de a lua o decizie finala.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau