OLX Christmas Logo
Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Cazare - Turism

Pret

Tipul Proprietatii

Vezi toate

Tipul Cazarii

Vezi toate

Numarul de invitati

Vezi toate

Camere

Vezi toate

Masa inclusa

Vezi toate

Vouchere de vacanta

Vezi toate

Dotari

Vezi toate

Facilitati

Vezi toate

Imprejurimi

Vezi toate

Peisaje naturale

Vezi toate

Cazare Alexandria - Apartament in regim hotelier

  1. Pagina principală
  2. Cazare - Turism
  3. Teleorman
  4. Alexandria
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 15 rezultate pentru tine
Regim hotelier 2 camere AC
PROMOVAT
Regim hotelier 2 camere AC

250 lei

Alexandria - 07 decembrie 2023

Salvează ca favorit

Salvează căutarea

Te anunțăm oricând apar anunțuri noi.

Uite rezultatele dintr-o arie mai mare de căutare:

Cum pot sa gasesc si sa rezerv cazare in Alexandria pe OLX.ro?

Pentru a gasi si rezerva cazare in Alexandria pe OLX.ro, incepe prin a accesa site-ul OLX.ro si autentifica-te in contul tau sau creeaza un cont nou, daca nu ai deja unul. Utilizeaza bara de cautare si introdu cuvinte cheie relevante, cum ar fi cazare Alexandria. Exploreaza anunturile disponibile pentru cazare si selecteaza-le pe cele care corespund preferintelor tale. Contacteaza direct proprietarii prin intermediul detaliilor de contact furnizate in anunturi. Discuta cu acestia pentru a stabili detaliile rezervarii, inclusiv disponibilitatea, pretul, conditiile de cazare si alte aspecte relevante. Dupa ce ai stabilit toate detaliile si esti multumit, poti stabili rezervarea cazarii direct cu proprietarul sau anuntatorul.

Care sunt preturile medii pentru cazarea in Alexandria?

Preturile medii pentru cazarea in Alexandria variaza in functie de tipul de locuinta si de facilitati. In general, poti gasi camere de hotel cu preturi incepand de la 100-200 de lei pe noapte, in functie de categoria hotelului si de sezon. Apartamentele de inchiriat pot avea preturi variabile, incepand de la aproximativ 150-300 de lei pe noapte pentru un apartament de o camera, iar preturile cresc pentru apartamente mai mari sau pentru facilitati suplimentare. De asemenea, cazare Alexandria in pensiuni sau vile poate fi o optiune si poate varia in functie de localizare si dotari.

Ce tipuri de cazare sunt disponibile in Alexandria?

In Alexandria, poti gasi o varietate de tipuri de cazare pentru a satisface diverse nevoi. Acestea includ hoteluri de diferite categorii, de la cele mai accesibile, care ofera servicii si facilitati de calitate. De asemenea, sunt disponibile apartamente de inchiriat, care pot fi potrivite pentru grupuri mai mari sau pentru cei care prefera o optiune de cazare mai privata si spatioasa. Pentru cei care doresc o experienta mai intima, exista cazare Alexandria in pensiuni si vile care pot oferi atmosfera primitoare si facilitati confortabile. Alexandria ofera astfel diverse optiuni de cazare pentru a satisface preferintele si bugetele diferite ale calatorilor.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau