Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Servicii de infrumusetare

Subcategorie

Servicii de bronzare/Solar

Servicii bronzare solar - Cele mai bune oferte din Romania

  1. Pagina principală
  2. Servicii
  3. Servicii de infrumusetare
  4. Servicii de bronzare/Solar
  5. Servicii de bronzare/Solar - Maramures
  6. Servicii de bronzare/Solar - Cicarlau
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 0 rezultate pentru tine

Nu am găsit rezultate în această zonă.

Uite rezultatele dintr-o arie mai mare de căutare:

Solar de bronzat

Satu Mare - 11 mai 2024

Salvează ca favorit

Ce este bronzarea solara si cum functioneaza?

Bronzarea solara este un proces prin care pielea capata un bronz care poate fi de diferite intensitati, produs insa in mod artificial, si nu datorita expunerii la soare. Un solar pentru bronz foloseste o lumina artificiala, precum lampile pentru bronzat. Melanina este pigmentul pielii care are reactie la aceasta lumina. In urma procedeului, pielea isi schimba nuanta, capatand un bronz uniform. Lampile de bronzat folosesc radiatiile ultraviolete (UV), care se regasesc si in lumina solara. Timpul petrecut pentru o bronzare la solar este mult mai mic decat o expunere clasica la soare pentru bronzat.

Care sunt beneficiile bronzarii solare?

Unul dintre cele mai cautate beneficii ale unui bronz la solar este faptul ca se poate face pe toata perioada anului, indiferent de anotimp. Un bronz usor poate oferi pielii un aspect proaspat si sanatos. Bronzul la solar poate duce la eliberare de endorfine, imbunatatind starea de bine si reducand stresul. Timpul petrecut pentru bronz este diminuat semnificativ. Exista aparate de bronzare artificiala de diferite tipuri, astfel ca poti alege ce iti place. Poti opta pentru un solar vertical unde trebuie sa stai in picioare. In cazul unui solar orizontal, sedinta de bronzare are loc din pozitia culcat.

Cum pot sa gasesc un salon sau un furnizor de servicii de bronzare solara pe olx.ro?

Acceseaza site-ul olx.ro, daca esti in cautare de servicii de bronzare. Aici gasesti anunturi pentru mai multe tipuri de solar. Poti intra de pe aplicatia pentru mobil olx.ro pentru a avea acces mai rapid la anunturile tale favorite. Selecteaza categoria servicii de infrumusetare, iar la subcategorie trebuie selectat servicii de bronzare / solar. Daca vrei sa fii anuntat cand apar oferte noi, poti salva cautarea si vei fi notificat ori de cate ori apar anunturi care se potrivesc cautarii tale.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau