Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Cursuri - Meditatii

Subcategorie

Meditatii

tip

Vezi toate

Meditatii matematica - Meditatii Bac si clasele V-XII

 1. Pagina principală
 2. Servicii
 3. Cursuri - Meditatii
 4. Meditatii
 5. Meditatii - Bucuresti - Ilfov
 6. Meditatii - Bucuresti
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 204 rezultate pentru tine
Med matematica individual IV-VIII, recuperare decalaje sau performanta
PROMOVAT
Med matematica individual IV-VIII, recuperare decalaje sau performanta

Bucuresti, Sectorul 2 - 22 februarie 2024

Salvează ca favorit

Salvează căutarea

Te anunțăm oricând apar anunțuri noi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 6
search

Căutări similare

Ce tipuri de anunturi pentru meditatii la matematica sunt disponibile pe OLX.ro?

Pe OLX.ro, vei descoperi diverse anunturi pentru meditatii la matematica, adaptate nevoilor si nivelurilor de cunostinte. Gaseste meditatii pentru elevi, pregatire pentru examene sau pentru adulti, fie in format online sau la domiciliu. Descopera anunturi pentru grupuri de meditatii la matematica sau sesiuni personalizate la diferite nivele de dificultate. Fie ca ai nevoie de sustinere in intelegerea conceptelor de baza sau a matematicii avansate, OLX.ro ofera variate optiuni pentru a alege cel mai potrivit meditator matematica. Cauta si contacteaza tutorii direct pentru a discuta detalii si pentru a incepe procesul de meditatie matematica.

Care sunt tarifele pentru meditatiile la matematica si cum pot obtine o estimare de pret?

Pe OLX.ro, tarifele pentru meditatiile la matematica pot varia in functie de nivelul de experienta al profesorului, durata sesiunii, locatia si complexitatea subiectelor abordate. Pentru a obtine o estimare de pret, navigheaza prin anunturile disponibile si contacteaza direct profesorii pentru a discuta detalii. Poti discuta despre pret meditatii matematica, program si alte aspecte legate de meditatii la matematica pentru a obtine o idee mai clara despre costurile implicate in functie de nevoile tale specifice.

Cum pot contacta tutorii pe OLX.ro pentru a verifica disponibilitatea si programarea meditatiilor?

Pentru a lua legatura cu tutorii pentru meditatii la matematica pe OLX.ro si a verifica disponibilitatea si programarea, urmeaza acesti pasi simpli. Acceseaza platforma OLX.ro si navigheaza la sectiunea "Cursuri - Meditatii". Acolo vei gasi o lista de anunturi cu oferte pentru meditatii la matematica. Selecteaza anunturile care se potrivesc nevoilor tale. Pe pagina fiecarui anunt, vei gasi informatii de contact ale tutorului. Acestea pot include numarul de telefon sau adresa de e-mail. Foloseste aceste informatii pentru a lua legatura cu tutorul. Intreaba despre disponibilitatea pentru meditatii, programul lor si orice alte detalii relevante, precum preturi meditatii matematica. Poti discuta si despre tarife si modalitati de plata. Stabileste o comunicare directa cu tutorul pentru a ajunge la un acord cu privire la programare si pentru a clarifica toate detaliile.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau