Portofelul electronic

e de acum disponibil in contul tau!

Incarci o data, promovezi cate anunturi vrei!

 • Si MAI MULT TIMP pentru tine
 • Si MAI SIMPLU de promovat anunturile
 • Si MAI SIGUR

Super pachete create pentru tine

E sigur si nu are termen de valabilitate!

Suma cu care iti incarci portofelul electronic poate fi folosita oricand pentru promovarea anunturilor tale, nu expira niciodata.

Iti prind bine si urmatoarele informatii:

 1. Care e perioada de valabilitate a sumei din portofel?
  Pe OLX.ro nu-ti faci griji legate de valabilitate, banii tai nu sunt meteo-dependenti, asadar, suma cu care incarci portofelul electronic nu expira niciodata. In cazul valorii bonus pe care o primesti din partea noastra, valabilitatea este de 90 de zile.
 2. Ia-ti gandul de la taxe, nu-ti percepem nicio taxa pentru incarcarea portofelului electronic OLX.ro
  Trebuie sa recunoastem ca nu suntem fanii taxelor, deci, tinand cont de proverbul, "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", nu percepem nicio taxa. Totusi, trebuie sa stii ca, la fel ca la orice tranzactie cu cardul, iti va fi retinuta o suma minima, in functie de planul tarifar al bancii la care ai cardul.
 3. La ce pot sa folosesc suma din portofelul electronic?
  Momentan, poti folosi suma din portofelul electronic doar pentru promovarea anunturilor, insa, inventivi cum ne stii, iti pregatim si alte surprize (sunt surprize, colegii de la suport n-o sa-ti dezvaluie inca nimic, au promis asta :)
 4. Ce se intampla daca mai am o suma bonus in cont?
  De acum, o vei gasi in portofelul tau electronic, la Valoare bonus. Poti utiliza suma bonus fara nicio problema in intervalul de timp ramas pana la expirarea lor.
Platesti in siguranta cu cardul pe OLX.ro!
Spune-le şi altora: