Postat 08 aprilie 2024
Proceduri HACCP, Siguranta Alimentelor, Etichete Tipizate
Firma
Descriere
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - 07**********61.
- Implementarea Regulilor de Bune Practici in Executie si Igiena pe principii H.A.C.C.P - SR EN ISO 22000:2018, conform cod CAEN - 5610, 5630, 5621, 5629, 479*********1072*********011, 1012 ,1013, 1020, 1051, 1052, 1086, 1089. RESTAURANT, FAST-FOOD, PIZZERIE, BAR, CAFENEA, BISTRO, CANTINA, CATERING, MACELARIE, CARMANGERIE, PATISERIE, LABORATOR, conform normelor A.N.S.V.S.A. raportate la Directivele Uniunii Europene Reg. 852 / 853 / 2004 C.E. si legislatiei nationale, Ord. 111 / 16.12.2008, pachetul de igiena reactualizat, normelor A.N.S.V.S.A.
* Comercializam Set, Kit de ETICHETE autoadezive Tipizate conform cerinte DSV, ANPC, HACCP, pentru preparate culinare gata de consum, ingrediente, sosuri, semipreparate, ciorbe, produse congelate, produse ce urmeaza a fi decongelate, alte produse. Tarif Set / Kit pentru un numar de 10.000 bucati: 500 lei fara Tva.
- Documente suport aferente elaborarii documentatiei.
- Evaluarea unitatii: dotari, utilaje, flux tehnologic, structural, personal operator.
- Elaborarea Diagramei de Flux Tehnologic in functie de grupa de produse si specificul unitatii.
- Reprezentarea in relatia cu autoritatile de autorizare / control.
- Documentatia scrisa - Manualul de Proceduri in Executie si Igiena pe principii H.A.C.C.P are valabilitate NEDETERMINATA si este proprietatea beneficiarului, respectand conditiile de la data emiterii.
- Instructajul Personalului Operator/Lucrator prin sedinte de audit de terta parte la initierea implementarii.
Tel: 07******61
- Implementarea Regulilor de Bune Practici in Executie si Igiena pe principii H.A.C.C.P - SR EN ISO 22000:2018, conform cod CAEN - 5610, 5630, 5621, 5629, 479*********1072*********011, 1012 ,1013, 1020, 1051, 1052, 1086, 1089. RESTAURANT, FAST-FOOD, PIZZERIE, BAR, CAFENEA, BISTRO, CANTINA, CATERING, MACELARIE, CARMANGERIE, PATISERIE, LABORATOR, conform normelor A.N.S.V.S.A. raportate la Directivele Uniunii Europene Reg. 852 / 853 / 2004 C.E. si legislatiei nationale, Ord. 111 / 16.12.2008, pachetul de igiena reactualizat, normelor A.N.S.V.S.A.
* Comercializam Set, Kit de ETICHETE autoadezive Tipizate conform cerinte DSV, ANPC, HACCP, pentru preparate culinare gata de consum, ingrediente, sosuri, semipreparate, ciorbe, produse congelate, produse ce urmeaza a fi decongelate, alte produse. Tarif Set / Kit pentru un numar de 10.000 bucati: 500 lei fara Tva.
- Documente suport aferente elaborarii documentatiei.
- Evaluarea unitatii: dotari, utilaje, flux tehnologic, structural, personal operator.
- Elaborarea Diagramei de Flux Tehnologic in functie de grupa de produse si specificul unitatii.
- Reprezentarea in relatia cu autoritatile de autorizare / control.
- Documentatia scrisa - Manualul de Proceduri in Executie si Igiena pe principii H.A.C.C.P are valabilitate NEDETERMINATA si este proprietatea beneficiarului, respectand conditiile de la data emiterii.
- Instructajul Personalului Operator/Lucrator prin sedinte de audit de terta parte la initierea implementarii.
Tel: 07******61
ID: 4405412
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx