- Pagina principală
- Locuri de munca
- Personal hotelier - restaurant
- Bucatar - ajutor bucatar
- Bucatar - ajutor bucatar - Bucuresti - Ilfov
- Bucatar - ajutor bucatar - Bucuresti
- Bucatar - ajutor bucatar - Sectorul 1

Sous Chef - Continental Hotels
Tip job
Full time
Bucuresti, Bucuresti - Ilfov
Tip contract: Perioada nedeterminata
Descriere
Continental Hotels cauta Sous Chef pasionat, responsabil si dornic sa ofere servicii de inalta calitate in cadrul restaurantului nostru. Daca esti pasionat(a) de arta culinara si iti cauti un job stabil si o echipa alaturi de care sa te dezvolti, acesta este locul potrivit pentru tine.Cerinte:
Experienta anterioara relevanta in restaurante de 4-5* de minim 5 ani.
Minim studii medii, cursuri de calificare pe specialitatea bucatar.
Cunostinte privind tehnologii, tehnici culinare, procese tehnologice, retete, standarde HACCP.
Cunostinte privind parametrii de functionare a tehnicii din dotare.
Candidatul ideal:
Sous Chef cu experienta in locatii de top, care a dezvoltat sau a- luat parte la dezvoltarea de meniuri.
Atent la detalii, energic, responsabil, putere de convingere, capacitate de ordonare a informatiilor,
Receptivitate fata de probleme, abilitati de leadership.
Capacitati de coordonare, formare si instruire.
Atitudine pozitiva si seriozitate.
Abilitati culinare dezvoltate.
Descrierea jobului
Supravegheaza si controleaza procesul tehnologic de fabricatie si respectarea retetarului.
Organizeaza operatiunile specifice zonei de bucatarie si echipei de bucatari.
Conduce corect gestiunea compartimentului bucatarie si colaboreaza cu celelalte compartimente.
Participa la intocmirea si conceperea meniului, cu idei si opinii personale asupra retetelor.
Se asigura ca standardele sunt mentinute conform regulamentelor interioare si a legislatiei in vigoare.
Beneficii
Salariu atractiv.
Tichete de masa.
Decont transport.
