- Pagina principală
- Locuri de munca
- Personal hotelier - restaurant
- Ospatar, barman, sef de sala
- Ospatar, barman, sef de sala - Cluj
- Ospatar, barman, sef de sala - Cluj-Napoca
Sous Chef / Bucatar Restaurant Samsara
Localizare
Cluj-Napoca
Tip contract
Nedeterminat
Tip job
Full time
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Descriere
Sous chef- Samsara FoodHouse
Samsara FoodHouse servește de peste 11 ani preparate naturale realizate cu multă pricepere și drag. Pentru că ne dorim să ajungă miresmele și aromele preparatelor noastre în casele cât mai multor oameni sau să le alintăm gusturile în cadrul evenimentelor personale suntem într-un proces de dezvoltare și creștere continuă.
Iar pentru ca acest proces să fie unul desăvârșit, sigur și performant avem nevoie de tine să ocupi rolul și funcția de Sous Chef.
Roluri și responsabilități cheie pe care ar urma să le ai
Standarde de calitate:
· Te vei asigura că preparatele au consistența dorită și cea mai înaltă calitate a gustului, temperaturii și modului de prezentare;
· Te vei asigura că alimentele utilizate în prepararea meniului sunt cele mai calitative, sunt curățate și pregătite corect respectând normele igienico- sanitare în vigoare.
Operațiuni și responsabilități:
· Vei ajuta la stabilirea necesarului de materii prime și auxiliare pentru o perioadă de timp și vei comunica Bucatarului Chef necesarul;
· Vei verifica și te vei asigura (calitativ și aspectual) că atât produsele preparate, cât și cele nepreparate (materiile prime) sunt păstrate corespunzător și în conformitate cu normele igienico- sanitare în vigoare;
· Vei verifica și vei asigura curățenia zonele de preparare și în zonele adiacente acestora;
· Vei pregăti preparatele în conformitate cu rețetele agreate de Bucătarul Șef;
· Vei folosi cantitățile potrivite pentru condimentarea și prepararea alimentelor;
· Vei participa activ la curățenia de închidere în bucătărie, care include debarasarea, curățarea și dezinfectarea bancurilor de lucru și a tuturor suprafețelor.
Ce vom aprecia la tine?
Pentru a îndeplini cu succes acest rol ar trebui, în accepțiunea noastră, să deții următoarele abilități:
· Experiență pe un post similiar de minimum 3 ani de zile;
· Experiență de minim 3 ani de activitate în bucătărie;
· Studii și calificări în domeniul gastronomiei/ Calificarea de Bucătar;
· Persoană dinamică, energică și cu inițiativă;
· Atenție la detalii, creativitate și precizie
Beneficii:
· Pachet salarial competitiv pe piață;
· Două mese/ zi;
· Oportunitatea de a lucra într-o echipă cu multă experiență în domeniul culinar/ gastronomic;
· Posibilitatea de a participa la training-uri tematice și formări;
· Posibilitatea de avansare profesională.
Cum va fi să lucrezi în echipa Samsara?
Suntem o echipă profesionistă și ne propunem să creem experiențe de ospitalitate remarcabile clienților noști. Ne dorim să ne dezvoltam și perfecționăm permanent, astfel încât abordăm proiectele noi și oportunitățile cu mult entuziasm. Suntem orientați spre dezvoltarea personală și profesională continuă a membrilor echipei. Iubim ceea ce facem și punem pasiune în fiecare activitate sau proiect, iar rezultatele sau inițiativele remarcabile sunt apreciate.
Program de lucru – 5 zile pe saptamana (necesar si in weekend)
Localitate
Cluj-Napoca,
Cluj
Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?