

Șef departament la Simigeria Petru din Iași
Localizare
Iasi
Tip contract
Nedeterminat
Tip job
Norma intreaga
Locatie
Iasi
Descriere
Simigeria PETRU este în căutarea de Șef departament pentru unul dintre punctele noastre de lucru. Candidatul potrivit este o persoana căreia îi place să lucreze cu oameni și să coordoneze o echipă, dar și activitățile operaționale din cadrul punctului de lucru.︋︍︊︎︋︋︈︍︂︆︄︅︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎ Cunoștințele și experiența în domeniul producției și preparării produselor simigeriei și a coordonării unor echipe pot constitui un avantaj. Ne dorim să avem alături de noi o persoană responsabilă, organizată, atentă la detalii care să asigure funcționarea eficientă a departamentului, să coordoneze echipa și să mențină standardele ridicate de calitate.
Descrierea jobului
Responsabilități principale:
Coordonarea echipei și asigurarea eficienței operaționale zilnice;
Supravegherea producției și controlul calității pentru a asigura produse proaspete și de înaltă calitate;
Gestionarea stocurilor de materii prime și planificarea aprovizionării în funcție de cerințele zilnice;
Monitorizarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară;
Atenție la detalii: capacitatea de a observa eventuale erori sau abateri de la standardele stabilite, fie în producție, fie în gestionarea echipei și productivitatea în soluționarea acestora;
Luarea deciziilor rapide în situații neprevăzute și gestionarea problemelor apărute pe parcursul operațiunilor;
Adaptabilitate: flexibilitatea de a se adapta rapid la situații neprevăzute și de a rămâne eficient sub presiune;
Responsabilitate: capacitatea de a prelua responsabilitatea pentru buna funcționare a turei și de a asigura îndeplinirea sarcinilor la un standard ridicat;
Respectarea proceselor din cadrul organizației și monitorizarea respectării proceselor de către personalul din punctul de lucru;
Comunicare: Abilități excelente de comunicare atât in interiorul, cât și în exteriorul organizației.
Cerințe:
Experiența în coordonarea unei echipe poate constitui un avantaj;
Cunoștințe în domeniul alimentar pot constitui un avantaj;
Abilități de coordonare și motivarea echipei.
Cunoștințe de igienă și siguranță alimentară (certificare HACCP) pot constitui un avantaj;
Abilități organizatorice și capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
Cunoștințe de gestiune a stocurilor și control al costurilor.
Ce oferim:
Un mediu de lucru profesionist și dinamic;
Oportunități de dezvoltare profesională și personală;
Pachet salarial atractiv, conform experienței;
Bonus de vânzare;
Bonus de productivitate;
Bonus de audit;
Tichete de masă (30 ron pentru fiecare de zi lucrată);
Pentru detalii vă rugăm să sunați la numărul de telefon din anunț sau să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră.
Vă așteptăm cu drag în Echipa PETRU!
Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?