

Șef de locație la Simigeria Petru - București Piața Muncii
Localizare
Bucuresti, Sectorul 3
Tip contract
Nedeterminat
Tip job
Norma intreaga
Localizare
Bucuresti, Sectorul 3
Descriere
Simigeria PETRU este în căutarea de Șef de locație pentru unul dintre punctele noastre de lucru. Candidatul potrivit este o persoana căreia îi place să lucreze cu oameni și să coordoneze o echipă, dar și activitățile operaționale din cadrul punctului de lucru.︋︍︊︎︋︋︈︍︂︆︄︅︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎ Cunoștințele și experiența în domeniul producției și preparării produselor simigeriei și a coordonării unor echipe pot constitui un avantaj. Ne dorim să avem alături de noi o persoană responsabilă, organizată, atentă la detalii care să asigure funcționarea eficientă a departamentului, să coordoneze echipa și să mențină standardele ridicate de calitate.
Descrierea jobului
Responsabilități principale:
Coordonarea echipei și asigurarea eficienței operaționale zilnice;
Supravegherea producției și controlul calității pentru a asigura produse proaspete și de înaltă calitate;
Gestionarea stocurilor de materii prime și planificarea aprovizionării în funcție de cerințele zilnice;
Monitorizarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară;
Atenție la detalii: capacitatea de a observa eventuale erori sau abateri de la standardele stabilite, fie în producție, fie în gestionarea echipei și productivitatea în soluționarea acestora;
Luarea deciziilor rapide în situații neprevăzute și gestionarea problemelor apărute pe parcursul operațiunilor;
Adaptabilitate: flexibilitatea de a se adapta rapid la situații neprevăzute și de a rămâne eficient sub presiune;
Responsabilitate: capacitatea de a prelua responsabilitatea pentru buna funcționare a turei și de a asigura îndeplinirea sarcinilor la un standard ridicat;
Respectarea proceselor din cadrul organizației și monitorizarea respectării proceselor de către personalul din punctul de lucru;
Comunicare: Abilități excelente de comunicare atât in interiorul, cât și în exteriorul organizației.
Cerințe:
Experiența în coordonarea unei echipe poate constitui un avantaj;
Cunoștințe în domeniul alimentar pot constitui un avantaj;
Abilități de coordonare și motivarea echipei.
Cunoștințe de igienă și siguranță alimentară (certificare HACCP) pot constitui un avantaj;
Abilități organizatorice și capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
Cunoștințe de gestiune a stocurilor și control al costurilor.
Ce oferim:
Un mediu de lucru profesionist și dinamic;
Oportunități de dezvoltare profesională și personală;
Pachet salarial atractiv, conform experienței;
Bonus de vânzare;
Bonus de productivitate;
Bonus de audit;
Tichete de masă (30 ron pentru fiecare de zi lucrată);
Pentru detalii vă rugăm să sunați la numărul de telefon din anunț sau să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră.
Vă așteptăm cu drag în Echipa PETRU!
Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?