Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Personal hotelier - restaurant
  4. Ospatar, barman, sef de sala
  5. Ospatar, barman, sef de sala - Timis
  6. Ospatar, barman, sef de sala - Timisoara
Postat 29 aprilie 2024

Hotel Casa Calfelor Kolping Timisoara angajeaza BUCATAR & OSPATAR

Salariu

2 500 - 5 000 lei

Localizare

Timisoara

Tip contract

Nedeterminat

Tip job

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Entry-level (< 2ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program normalDeschis pt studentiNumarul de posturi disponibile: 2CUI / CIF: RO45001707

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Descriere

Obiectivele generale ale postului

Pregăteşte sala de mese şi serveşte clienţii în cadrul cantinei restaurant.

Descrierea atribuțiilor și responsabilităților postului

 

            - răspunde de curaţenia, aerisirea şi pregătirea sălii de mese, respectând instrucţiunile Sanitar  Veterinare;

            - execută toate operaţiunile trasate de seful de birou şi bucătar şef;

            - asigură sala de mese cu pahare, solniţe, apă;

            - are în primire obiectele de inventar şi răspunde de integritatea lor;

            - participă în  mod efectiv la întregul  proces de aprovizionare curentă şi de iarnă şi la servirea oaspetilor;

            - răspunde pentru vizitele medicale periodice;

            - va fi disciplinat şi corect în munca şi comportament, adresându-se în mod cuviincios faţă de abonaţi şi  colegii de muncă;

            - se va preocupa permanent de ridicarea nivelului profesional;

            - va respecta normele privind protecţia muncii, prevenirea şi stingerea incendiilor, protejarea mediului înconjurător;

            - în caz de accident va lua imediat măsuri pentru ajutarea celui accidentat;

            - va aduce la cunoştinţa  şefilor ierarhici orice nereguli, lipsuri, abateri sau greutăţi în muncă;

            - va răspunde disciplinar sau penal pentru abaterile săvârşite sau neîndeplinirea sarcinilor încredinţate;

            - la ieşirea din restaurant  nu va sustrage alimente sau alte obiecte de inventar si se va supune organelor  de control;

- întocmeşte actele necesare pentru supravegherea Punctelor de Control şi a Punctelor Critice de Control în vederea asigurării normelor de siguranţă a alimentelor;

            - execută şi alte sarcini specifice postului date de şefii ierarhici superiori precum şi sarcini de interes general ale locatiei.

Aplica

Localitate

Timisoara,

Timis

Timis, Timisoara
ID: 268232615

Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?

Descarca aplicatia pentru telefonul tau