Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Personal hotelier - restaurant
  4. Bucatar - ajutor bucatar
  5. Bucatar - ajutor bucatar - Sibiu
  6. Bucatar - ajutor bucatar - Sibiu
Postat 12 mai 2024

Hai sa redefinim ospitalitatea! Restaurant La Turn angajeaza.

Salariu

4 000 - 7 000 lei

Localizare

Sibiu

Tip contract

Nedeterminat

Tip job

Full time

Nivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program flexibilNumarul de posturi disponibile: 4CUI / CIF: 33401483

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Descriere

Restaurant La Turn, isi consolideaza echipa si este in cautare de oameni faini pentru urmatoarele roluri

Bucatar Sef si Bucatar de linie

Suntem in plina tranzitie intre vechi si nou si ce ne dorim momentan este sa gasim oameni

pasionati de munca pe care o presteaza si ii defineste. Cel mai corect lucru ar fi sa discutam

detaliat la o intalnire fiecare rol cu responsabilitatile si beneficiile lui, insa o sa descriem succint

cateva lucruri pentru fiecare rol. Trecutul este pentru a invata lectii si avem multe de invatat, insa acum ne concentram pe a

crea un prezent stabil care sa contureze proiectele in plina dezvoltare pe care le avem. Tocmai din

acest motiv cautam in primul rand caractere faine , oameni vizionari si cel mai important muncitori.

Cautam sa fim corecti si sa apreciem proactivitatea si promitem sa punem pe masa toate

oportunitatile de dezvoltare profesionala de care dispunem. Daca esti un om fain, sa ne suni!

Bucatar Sef- salariul este de 7000 ron plus beneficii extrasalariale(protocol)

• limba engleză la nivel conversațional;

• minim cunostințe medii de a lucra cu calculatorul (Excel, Word, Power Point, Outlook);

• minim trei-patru ani experiență într-o poziție similară, de preferat în restaurante similare;

• capacitatea de a forma și a lucra cu și în echipe;

• alinierea la standardele normelor HACCP;

• capacitatea de a realiza un program de lucru, eficient, în funcție de particularitățile

restaurantului;

• capacitatea de a realiza o organigramă, un necesar de personal, potrivită restaurantului în

funcție de sezon

• rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică;

• ordonat și disciplinat atât la nivel personal cât și de echipă;

• abilitatea și capacitatea de a motiva oamenii;

• capacitatea de a pregăti și instrui personalul din subordine în prepararea produselor

alimentare reci și calde, în conformitate cu meniul restaurantului;

• manifestă flexibilitate în programul de lucru;

• atitudine orientată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, persoană

energică și amabilă;

• capacitatea de a pregăti și instrui personalul din subordine în prepararea produselor

alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului;

• rezistență la stres;

• atitudine pozitivă și conciliantă în relațiile cu colegii din bucătărie și restaurant;

• deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare;

• dispus să îi învețe pe altii și să predea din cunoștințele sale;

• înțelege responsabilitatea postului pe care îl ocupă.Bucatar de linie- salariul este intre 4000 si 5000 ron plus beneficii extrasalariale(protocol)

• este responsabil ca prin activitatea lui să se asigure de satisfacția oaspetelui în restaurant;

• este responsabil de menținerea unui climat bun la locul de muncă;

• este responsabil de a duce o imagine pozitivă a companiei în exterior;

• pregătește preparatele din meniu, conform rețetelor restaurantului;

• montează și servește preparatele conform modurilor de preparare ale restaurantului;

• folosește întotdeauna vesela stabilită de conducerea restaurantului;

• realizează împreună cu superiorul direct, necesarul de aprovizionare;

• se asigură de implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a

produselor, semipreparatelor și preparatelor alimentare;

• este responsabil cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare în aria de lucru;

• se asigură și respectă timpii de preparare stabiliți de către conducerea restaurantului;

• păstrarea în bune condiții a ustensilelor și aparaturii din aria de lucru;

• se asigură că se folosesc materiile prime agreate de conducerea restaurantului;

• este responsabil și respectă normele de igienă și de securitate a muncii;

• este responsabil și utilizează eficient resursele existente, exclusiv în interesul firmei.

• debarasează și asigură curățenia în bucătărie și în zona lui de lucru în permanență;

• este responsabil de colectarea selectivă a gunoiului;

• manifestă flexibilitate în programul de lucru;

• folosește întotdeauna vesela stabilită de conducerea restaurantului;

• este proactiv și vine cu propuneri, la rândul lui, pentru a contribui la satisfacția clientului;

• cunoaște și crede în valorile organizației și le insuflă tuturor;

• folosește în comunicarea cu colegii cuvintele ”te rog și mulțumesc” și se asigură de această

abordare la nivel de restaurant.

Aplica

Localitate

Sibiu,

Sibiu

Sibiu
ID: 270185616

Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?

Descarca aplicatia pentru telefonul tau