Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Personal hotelier - restaurant
  4. Personal receptie si administratie
  5. Personal receptie si administratie - Bucuresti - Ilfov
  6. Personal receptie si administratie - Chiajna
Postat 23 aprilie 2024

ELITTE Hotel Angajăm Receptioneri Hotel, Ospatari și Bucatari, Barman

Localizare

Chiajna

Tip contract

Nedeterminat

Tip job

Full time

Program de munca: Program normalNumarul de posturi disponibile: 737 665 665CUI / CIF: RO45899170

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Descriere

Echipa noastră își caută colegi pasionați, plini de viață,care-și doresc o carieră sigură în domeniul HoReCa!

  • RECEPTIONER DE HOTEL:

- să cunoască limba engleză la nivel conversațional, pentru a putea comunica eficient atât cu oaspeții străini, cât și cu colegii; - să prezinte și să ofere informații despre camere; - să promoveze și să vândă produsul de cazare; - să se implice activ în promovarea programelor, transmiterea/afișarea ofertelor și pachetelor turistice ale hotelului către clienți; - să furnizeze clienților informații utile privind serviciile oferite în incinta hotelului; - să preia cererile de rezervare individuale sau de grup care sunt solicitate prin toate mijloacele de comunicare, soluționându-le în cel mai scurt timp posibil; - să supervizeze calendarul rezervărilor; - să întocmească evidența computerizată a clienților: sosiri, plecări, rezervări în scopul evitării suprapunerii rezervărilor; - să transmită către departamentele vizate problemele apărute sau reclamațiile oaspeților, pentru a fi rezolvate; - să rezolve promptă și cu discreție situațiile particulare sau reclamațiile clienților; - să cunoască în fiecare moment starea tuturor camerelor(ocupată, disponibilă, blocată, aflată în curățenie, etc.) - să verifice/transmită și să întocmească în mod corect rapoartele zilnice privind încasările și consumul (cazare, minibar, magazin, restaurant); - să verifice/ ordoneze și să actualizeze fișele de înregistrare a clienților, să urmărească aplicarea politicii de fidelizare a clientelei; - să se ocupe de corespondență; - să pregătească facturile și să încaseze contravaloarea serviciilor folosite de clienți hotelului (numerar sau prin transfer bancar folosind POS-urile din dotarea societății); - să efectueze închiderea de zi și să transmite informația către departamentul contabilitate; - să pregătească documentele și să le transmită către sediul social; - să scaneaze documente, facturi și să efectueze arhivarea documentelor; - alte responsabilități specifice postului.

  • OSPATAR:

- să cunoască limba engleză la nivel conversațional, pentru a putea comunica eficient atât cu oaspeții străini, cât și cu colegii; - să participe la efectuarea mise-en-place-ului; - să cunoască, să manipuleze și să întrețină aparatele existente în restaurant; - să aranjeze și să supravegheze mese din punctul de vedere al aspectului, facilităților, curățeniei și igienei; - să preia comenzile de mâncare și băutură într-o manieră eficientă și profesionistă; - să transmită comanda la bucătărie așa cum a fost solicitată; - să îndeplinească sarcinile fără a fi distras de alte persoane într-un mediu plin de oameni și zgomote care pot distrage atenția; - să debaraseze mesele și să le pregătească pentru clienții următori; - să cunoască meniul astfel încât să poată oferi în orice situație informații competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri și băuturi; - să înregistreze vânzările; - să asigure în permanență inventarul și să păstreze permanent ordinea și curățenia; - să își asume responsabilitatea pentru corectitudinea întocmirii și încasării notelor de plată; - la final de zi să efectueze închiderea de zi și să emită raportul pe care îl predă recepției; - alte responsabilități specifice postului.

  • BUCĂTAR:

- Să pregătească micul dejun, să fie responsabil de prezentarea bufetului de mic dejun, - să umple în mod constant bufetul în timpul orelor de servire a bufetului. - să pregatească meniul; - să comande, să testeze, să recepționeze și să depoziteze ingredientele alimentare; - să pregătească mâncarea în conformitate cu rețetele și formulele date (care includ calcularea cantităților necesare de materiale specifice pentru restaurant; - să pregătească mai multe feluri de mancare în același timp, în funcție de și în ordinea comenzilor; - să aranjeze și să decoreze mâncarea înainte de a fi servită pe farfurii, boluri, platouri după cum cere fiecare fel de mâncare preparat.; - să pregatească și să aranjeze mâncarea pentru diete speciale; - să coopereze la întreținerea ustensilelor de bucătărie și a echipamentului; - să îndeplinească alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanță cu necesitățile imediate ale unități; - să țină cont de perisabilitate, termenul de garanție, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele; - să facă prelucrările preliminare gătitului - să sorteze, să curețe, să spele, să divizeze și mai apoi să gătească - să fiarbă să frigă, să coace, să prăjească; - să primească și să pună alimentele la păstrare în condiţiile prevăzute de normele igienico-sanitare; - alte responsabilități specifice postului.

Aplica

Localitate

Chiajna,

Bucuresti - Ilfov

Locație exactă
Bucuresti - Ilfov, Chiajna
ID: 269096017

Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?

Descarca aplicatia pentru telefonul tau