Salariu
4 000 - 4 800 lei
Localizare
Bucuresti, Sectorul 3
Tip job
Norma intreaga
Localizare
Bucuresti, Sectorul 3
Descriere
Cerinte:
diploma de specialitate;
experienta 2 ani, bucatarie romaneasca si internationala.
Responsabilitati
pregateste meniul zilnic, conform retetarului;
monteaza preparatele pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
raspunde pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
se asigura ca ingredientele respecta termenul de valabilitate si caracteristicile organoleptice, conform standardelor de calitate si anunta superiorul direct cu privire la orice problema sesizata. alege materiile prime si auxiliare conform retetelor;
sigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
participa la receptia si depozitarea produselor si a marfurilor.
Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?