Echipament macelarie,carmangerie,restaurante Iasi - imagine 1

Echipament macelarie,carmangerie,restaurante

950 €
Descriere
Echipament pentru macelarii,carmangerii: acest echipament injecteaza oxigen in carne ceea ce duce la pastrarea carnii in stare proaspata si culoare rosie mult mai multe zile,capacitate 50kg pe șarjă.
Daca carnea este congelata isi mentine culoarea pana la 8 zile dupa decongelare.
Un acest echipament nou este peste 20000 euro.

Descriere produs de producator:
Tehnologie de tipărire a cărnii proaspete
O2 (oxigen E 248)
Procesul de imprimare a oxigenului vândut de Natura Foodtec asigură optimizarea culorii cărnii. Carnea rămâne proaspătă și fără decolorare pe partea superioară, pe partea inferioară și în toate punctele de contact. (Cu carnea suprapusă și deja decolorată, nu este posibil să optimizați prospețimea și culoarea cu procesul de oxigen.) NATURA FOODTEC este printre altele specializat în domeniul procesului de imprimare a oxigenului și implementează cu succes acest concept în măcelari specialiști, lanțuri de magazine, comercianți cu amănuntul de produse alimentare și companii industriale.

Funcția procesului NATURA FODDTEC O2
Sistemul de presiune a oxigenului aduce O2 pur direct în interiorul mușchiului cărnii. Datorită acestei concentrații ridicate de oxigen în întreaga bucată de carne, decolorarea (metmioglobina) este întârziată atunci când este depozitată deschisă sau prospețimea este optimizată în perioada cea mai bună.

Implementarea procesului NATURA FOODTEC O2:
Implementarea procesului O2 pentru:
- Carne proaspătă oferită;
-Ofertă de carne proaspătă în autoservire (Food Tainer, MAP).
-Gama de carne proaspătă în gama de alimente congelate, în ambalaje atractive pentru piele, cu un aspect atrăgător în timpul depozitării la congelare și până la 8 zile după ce pachetul de carne a fost dezghețat.

Procesul O2 vă oferă o mulțime de avantaje. În plus față de prezentarea TOP în service și autoservire, aveți opțiunea de a reduce spațiul capului cu pachetele MAP, fără probleme microbiologice (100% oxigen în combinație cu presiunea are efect bacteriostatic) și un gust proaspăt în perioada cea mai bună.

Deoarece consumatorul încă acordă atenție prospețimii și culorii externe atunci când cumpără carne, această tehnologie oferă în continuare avantaje mari în carnea proaspătă chiar și după 20 de ani de lansare a produsului.

Disponibilitatea constantă a cărnii pre-tratate și gata porționate, precum și reducerea costurilor forței de muncă prin evitarea orelor de noapte suplimentare sau a taxelor de weekend fac acest proces la fel de interesant din punct de vedere economic ca evitarea sau reducerea randamentelor atunci când prețurile cărnii cresc în mod constant.

Oxigenul este un produs natural și este aprobat în general pentru alimente și ca aditiv E 948 „quantum satis”.

Suport de marketing pentru procesul NATURA FOODTEC O2:
Sprijinirea comercializării cărnii optimizate O2 printr-o informație atrăgătoare și onestă pentru consumator.

„Produsele marcate cu O2 sunt preparate cu oxigen”
Cere? Personalul nostru de vânzări va fi încântat să vă sfătuiască.

Implementarea procesului O2 etc. Pentru:
Soluții speciale pentru contaminarea cărnii în ambalaje sub vid cu „Clostridium estertheticum”
Puteti vizita site producator NATURA FOODTEC.

Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro,
disponibila pentru Android, iOS

Raporteaza

Adauga fisier
Vanzator
  • Trimite mesaj
Loc de intalnire

Iasi, judet Iasi

Anunturile utilizatorului Dinu