Rămâi în siguranță acasă și alege Livrarea prin OLX

Expediezi și primești colete oriunde în România

Poți vinde sau cumpăra lucruri de la orice distanță, fără să ieși măcar o dată din casă. Vei ști mereu unde se află coletul pe care îl trimiți sau îl aștepți.

Câștigi timp

Curierul face drumul dintre vânzător și cumpărător, astfel că tu ești scutit de drumuri și întâlniri.
Fără trafic și fără stres.

Economisești
bani

Ai un cost preferențial pentru serviciile de livrare Fan Courier prin OLX. În plus, economisești banii pe care i-ai cheltui pe deplasare.

Cum folosesc Livrarea prin OLX?

Întrebări frecvente

 • Cum funcționează serviciul de Livrare prin OLX?

  Daca esti vânzător, activarea serviciului de Livrare prin OLX se poate face din contul tău sau în momentul adăugării anunțului, bifând opțiunea de livrare pentru anunțul în cauză. Dacă ești cumpărător, folosirea acestui serviciu se poate face direct din pagina anunțului dorit, de pe varianta de desktop a platformei (www.olx.ro) sau de pe telefonul mobil (m.olx.ro), excepție făcând aplicația OLX.

 • Unde pot vedea statusul comenzilor mele?

  Fie că ești vânzător sau posibil cumpărător, în secțiunea de Livrare prin OLX vei putea vedea tot istoricul comenzilor începute sau confirmate și statusul aferent acestora.

  Citește mai departe

 • Ce se întâmplă dacă cererea de livrare este întreruptă?

  Dacă se întâmplă asta, ar trebui să fie vorba doar de o eroare de moment - fie conexiune la internet, suprasolicitare a platformei sau pur și simplu o eroare de comunicare. Te rugăm să reîncerci pașii de comandă, iar, dacă lucrurile persistă în continuare, ne poți trimite oricând un mesaj.

  Citește mai departe