Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Paza si protectie

Subcategorie

Vezi toate

Tip job

Vezi toate

Tip contract

Vezi toate

Nivelul de studii

Vezi toate

Nivelul de experienta

Vezi toate

Mobilitatea postului

Vezi toate

Program de munca

Vezi toate

Rol deschis pentru persoane cu disabilitati

Vezi toate

Deschis pt studenti

Vezi toate

Recrutare la distanta

Vezi toate

Necesita permis de lucru / Requires work visa

Vezi toate

Запрошуємо людей з України (Oamenii din Ucraina sunt bineveniti)

Vezi toate

Locuri de munca paza si protectie

  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Paza si protectie
  4. Paza si protectie - Neamt
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
  • Altele3
Am găsit 3 rezultate pentru tine

5 000 - 5 500 lei

Piatra Neamt

Determinat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Fara experientaMobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program normal+ încă 4

Reactualizat Azi la 07:18

Piatra Neamt

Nedeterminat

Full time

Reactualizat la 14 mai 2024

Roman

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: NecalificatNivelul de experienta: Fara experientaMobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaNumarul de posturi disponibile: 3

Reactualizat la 06 mai 2024

Salvează căutarea

Te anunțăm oricând apar anunțuri noi.

Ce tipuri de joburi pot gasi in domeniul paza si protectie pe OLX.ro?

Esti in cautarea unui loc de munca in domeniul paza si protectie? Platforma OLX.ro iti vine in ajutor cu o varietate de anunturi de angajare pentru a gasi oferte de munca potrivite nevoilor tale. In domeniul paza si protectie se cauta personal pentru posturi precum agent securitate, paznic, agent paza, inspector securitate si nu numai. Poti consulta intreaga lista de anunturi de angajare in paza si protectie pe OLX.ro pentru a gasi oportunitatea profesionala care ti se potriveste. Totodata, daca vrei sa cauti un loc de munca cu anumite criterii, poti folosi filtrele de cautare pentru rezultate mai precise.

Ce abilitati sunt necesare pentru a aplica la un astfel de job?

Pentru un job in domeniul paza si protectie, este important sa ai anumite abilitati. De exemplu, trebuie sa fii o persoana care poate gestiona situatii neprevazute si care are disponibilitatea de a lucra in ture si in weekenduri, in majoritatea cazurilor. De asemenea, ai nevoie de un atestat de agent de paza. Daca nu detii acest atestat, este important sa stii ca majoritatea angajatorilor ofera sprijin angajatilor pentru a dobandi atestatul respectiv, necesar intr-o astfel de profesie.

Cum pot lua legatura cu angajatorii pe OLX.ro?

Daca ai gasit un job in paza si protectie prin intermediul platformei OLX.ro si esti interesat sa aplici pentru postul respectiv, este indicat sa citesti cu atentie toate informatiile disponibile in anunt. In cazul in care ai nevoie de alte detalii referitoare la atributiile postului sau orice alt aspect, poti contacta angajatorul direct de pe OLX.ro, folosind functia „Apel/SMS”. Astfel, poti lua legatura cu angajatorul, telefonic sau in scris, si poti cere toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea aplica pentru acel post.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau