Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Evenimente si divertisment

Tip job

Vezi toate

Tip contract

Vezi toate

Nivelul de studii

Vezi toate

Nivelul de experienta

Vezi toate

Mobilitatea postului

Vezi toate

Program de munca

Vezi toate

Rol deschis pentru persoane cu disabilitati

Vezi toate

Deschis pt studenti

Vezi toate

Recrutare la distanta

Vezi toate

Necesita permis de lucru / Requires work visa

Vezi toate

Запрошуємо людей з України (Oamenii din Ucraina sunt bineveniti)

Vezi toate

Locuri de munca evenimente si divertisment

  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Evenimente si divertisment
  4. Evenimente si divertisment - Bihor
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 2 rezultate pentru tine

Oradea

Nedeterminat

Part time

Nivelul de studii: StudentNivelul de experienta: Fara experientaMobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program de lucru in ture+ încă 2
PROMOVAT

21 iunie 2024

Oradea

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Entry-level (< 2ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program de lucru in ture

19 iunie 2024

Salvează căutarea

Te anunțăm oricând apar anunțuri noi.

Ce tipuri de joburi pot gasi in industria evenimentelor si divertismentului pe OLX.ro?

Industria evenimentelor si divertismentului este una destul de complexa, fiindca sunt diverse nise in care poti gasi locuri de munca. Platforma OLX.ro iti pune la dispozitie o intreaga lista de anunturi de locuri de munca in industria evenimentelor, pentru ca tu sa gasesti oportunitatea profesionala potrivita pentru tine. Daca aceasta industrie e de interes pentru tine, poti opta pentru un post de sef sala de evenimente, animator petreceri pentru copii, supraveghetor petreceri copii, operator cameraman si multe alte joburi.

Care sunt cerintele de baza pentru a aplica la aceste locuri de munca?

Una dintre cele mai importante cerinte pentru astfel de locuri de munca este disponibilitatea in weekenduri sau zile importante. Deoarece majoritatea evenimentelor din industria divertismentului se petrec la sfarsitul saptamanii, trebuie sa fii dispus sa lucrezi in acele intervale de timp. De asemenea, este posibil ca unele joburi in industria evenimentelor sa presupuna si munca in timpul noptii, din cauza evenimentelor care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp.

Ce abilitati sunt necesare pentru a reusi in industria evenimentelor si divertismentului?

Pentru a avea un loc de munca in industria evenimentelor si divertismentelor, este necesar sa ai anumite abilitati. De pilda, o persoana care lucreaza in aceasta industrie trebuie sa fie sociabila si amabila, sa poata forma conexiuni cu oamenii cu care interactioneaza, dar si sa aiba o atentie deosebita la detalii si sa fie organizata pentru a-si indeplini sarcinile cu succes. In cazul in care consideri ca un astfel de job in divertisment este potrivit pentru tine, poti studia anunturile de joburi de pe platforma OLX.ro si poti contacta direct angajatorii pentru a afla detalii despre posturile care te intereseaza.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau