Mesaje
Adauga anunt nou

Filtre

Categoria

Închiriere Vehicule

Subcategorie

Închiriere Alte Vehicule

Inchiriere vehicule diverse

  1. Pagina principală
  2. Inchiriere bunuri si vehicule
  3. Închiriere Vehicule
  4. Închiriere Alte Vehicule
  5. Închiriere Alte Vehicule - Cluj
  6. Închiriere Alte Vehicule - Feleacu
Sortează după:
Oferte pentru tine

Moneda:

lei
Am găsit 0 rezultate pentru tine

Nu am găsit rezultate în această zonă.

Uite rezultatele dintr-o arie mai mare de căutare:

Inchiriez autorulota
Inchiriez autorulota

498 lei

Cluj-Napoca - 02 martie 2024

Salvează ca favorit

Cum pot gasi sa inchiriez de pe olx.ro un vehicul potrivit pentru nevoile mele?

Intai de toate, acorda-ti timp pentru a vizualiza anunturile aferente zonei tale. Poti cauta direct marca sau tipul de vehicul care te intereseaza. Daca anunturile nu specifica aceste detalii, poti oricand sa contactezi firmele si sa le ceri informatii prin mesageria noastra sau printr-un apel. De regula, tipul vehiculului este trecut direct in titlul anuntului, insotit de tipul de lucrari la care iti poate fi de folos, cand vorbim de cele ce sunt de ajutor in domenii precum constructiile. Asadar, care este planul tau? Sa calatoresti? Sa construiesti ceva sau sa transporti materiale de constructie ori marfuri? Posibilitatile sunt deosebit de variate, la fel si anunturile din platforma.

Care sunt documentele necesare pentru a inchiria un vehicul?

La inchirierea unei masini pentru transportul personal, nu este nevoie decat sa detii un permis de conducere valid si sa ai un act de identitate. Situatia devine mai complicata atunci cand ai nevoie de vehicule care sa te ajute in anumite munci. In aces caz este nevoie si de autorizatie, pe langa un carnet auto compatibil categoriei vizate.

Ce informatii ar trebui sa contina un anunt pentru inchirierea unui vehicul?

Pe langa detalierea tipului de vehicul si destinatia sa precisa (la ce se preteaza), vei avea informatii despre firma sau persoana care il ofera spre inchiriere. Orice detalii ce nu sunt mentionate pot fi solicitate prin mesagerie sau printr-un apel. Fiecare tip de vehicul vine cu propriii sai parametri. Cu cat vorbim de ceva mai rar, de exemplu o autobasculanta, cu atat anuntul trebuie sa fie mai specific. Asigura-te ca afli tot ce ai nevoie despre cum se calculeaza pretul si despre orice reguli ai de urmat cand inchiriezi vehiculul ales.

Descarca aplicatia pentru telefonul tau