Postat 31 mai 2026
Ulei cocos rbd pentru cosmetice si ingetata
25 lei
Persoana fizica
Stare: In conditii bune
Livrare cu verificare
Descriere
Ulei de cocos - 25 lei litru
65 lei 3 litri
410 lei 23 litri
Produsul se prezinta sub forma solida, de culoare alba, fara gust sau miros.
Se utilizeaza pentru fabricarea sapunului si a cosmeticelor pentru obtinerea inghetatei si a glazurii pentru inghetata, producerea de pop corn.
Este un ulei foarte stabil, se oxideaza mai greu datorita continutului de grasimi saturate.
Temperatura de topire 24 grade C, potrivit pentru fabricarea sapunului hand made.
eneficiile utilizarii uleiului de cocos
Ingrijirea parului:
• este cea mai buna solutie naturala pt par;
• ajuta la cresterea parului si la hidratare;
• folosit pentru parul deteriorat, il hidrateaza si ii reda stralucirea;
• folosit cu regularitate pe par indeparteaza matreatza, chiar daca scalpul e uscat.
Ingrijirea pielii:
• are efecte de hidratare, bun pt. toate tipurile de piele, chiar si pielea uscata;
• previne ridurile;
• bun in tratamentul diverselor boli ale pielii: dermatite, psoriazis, eczeme si alte infectii ale pielii;
• reprezinta ingredientul principal in diverse produse pt. ingrijirea pielii: sapun, lotiuni, crème etc.
Boli de inima:
Uleiul de cocos contine multe grasimi saturate, cu toate acestea este extrem de benefic pentru inima. Contine aprox. 50% acid lauric, care ajuta la prevenirea diverselor probleme ale inimiii printer care nivelul ridicat al colesterolului.
Imunitate:
65 lei 3 litri
410 lei 23 litri
Produsul se prezinta sub forma solida, de culoare alba, fara gust sau miros.
Se utilizeaza pentru fabricarea sapunului si a cosmeticelor pentru obtinerea inghetatei si a glazurii pentru inghetata, producerea de pop corn.
Este un ulei foarte stabil, se oxideaza mai greu datorita continutului de grasimi saturate.
Temperatura de topire 24 grade C, potrivit pentru fabricarea sapunului hand made.
eneficiile utilizarii uleiului de cocos
Ingrijirea parului:
• este cea mai buna solutie naturala pt par;
• ajuta la cresterea parului si la hidratare;
• folosit pentru parul deteriorat, il hidrateaza si ii reda stralucirea;
• folosit cu regularitate pe par indeparteaza matreatza, chiar daca scalpul e uscat.
Ingrijirea pielii:
• are efecte de hidratare, bun pt. toate tipurile de piele, chiar si pielea uscata;
• previne ridurile;
• bun in tratamentul diverselor boli ale pielii: dermatite, psoriazis, eczeme si alte infectii ale pielii;
• reprezinta ingredientul principal in diverse produse pt. ingrijirea pielii: sapun, lotiuni, crème etc.
Boli de inima:
Uleiul de cocos contine multe grasimi saturate, cu toate acestea este extrem de benefic pentru inima. Contine aprox. 50% acid lauric, care ajuta la prevenirea diverselor probleme ale inimiii printer care nivelul ridicat al colesterolului.
Imunitate:
ID: 303327452
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx
Retururi
Cumpărături sigure, retururi simple
Dacă produsul nu corespunde așteptărilor tale, îl poți returna gratuit în momentul primirii sau poți folosi procesul de returnare. Detalii
Localitate