Postat 27 mai 2024
Refractometrul Digital
150 lei
Prețul e negociabil
Persoana fizica
Stare: Nou
Livrare cu verificare
Descriere
Refractometrul digital Brix 0-50% a fost special conceput pentru a determina concentratia de zahar dintr-un lichid: must, suc de fructe, suc de legume, must de bere, solutii zaharoase, bauturi fermentate, diferitele stadii ale berii si vinului etc.
Rezultatul este usor de citit pe ecranul LCD. Aparatul afiseaza atat valoarea in %Brix, cat si indicele de refractie (RI) si, in plus, temperatura ambientala.
Utilizarea este simpla si rapida: picurati cu ajutorul pipetei incluse in pachet cateva picaturi din lichidul pe care doriti sa il masurati pe prisma optica. Inchideti capacul si cititi rezultatul pe ecran.
Refractometrul Brix 0-50% se adreseaza atat specialistilor din industria agro-alimentara si nutritionistilor, cat si publicului larg ce doreste sa testeze concentratia de zahar dintr-un lichid in vederea ameliorarii calitatii bauturilor produse in gospodarie, a estimarii momentului propice culesului fructelor.
Principiul de functionare al unui refractometru este utilizarea indicelui de refractie (dat de unghiul de refractie al luminii ce trece printr-un mediu transparent) pentru a stabili concentratia unei solutii. Acest principiu simplu permite realizarea de masuratori rapide, acurate, repetabile.
Desi refractometrele pentru diferite substante arata similar, ceea ce difera este scala de citire a rezultatelor, scala special conceputa pentru fiecare tip de substanta in parte.
Produsul este nou
Rezultatul este usor de citit pe ecranul LCD. Aparatul afiseaza atat valoarea in %Brix, cat si indicele de refractie (RI) si, in plus, temperatura ambientala.
Utilizarea este simpla si rapida: picurati cu ajutorul pipetei incluse in pachet cateva picaturi din lichidul pe care doriti sa il masurati pe prisma optica. Inchideti capacul si cititi rezultatul pe ecran.
Refractometrul Brix 0-50% se adreseaza atat specialistilor din industria agro-alimentara si nutritionistilor, cat si publicului larg ce doreste sa testeze concentratia de zahar dintr-un lichid in vederea ameliorarii calitatii bauturilor produse in gospodarie, a estimarii momentului propice culesului fructelor.
Principiul de functionare al unui refractometru este utilizarea indicelui de refractie (dat de unghiul de refractie al luminii ce trece printr-un mediu transparent) pentru a stabili concentratia unei solutii. Acest principiu simplu permite realizarea de masuratori rapide, acurate, repetabile.
Desi refractometrele pentru diferite substante arata similar, ceea ce difera este scala de citire a rezultatelor, scala special conceputa pentru fiecare tip de substanta in parte.
Produsul este nou
ID: 264932161
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx
Despre acest utilizator
Localitate