Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Echipamente profesionale si vanzare companii
  3. Alte echipamente profesionale
  4. Alte echipamente profesionale - Bucuresti - Ilfov
  5. Alte echipamente profesionale - Bucuresti
  6. Alte echipamente profesionale - Sectorul 4
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat
Postat 20 aprilie 2024

Refractometru 3 in 1,0-40% Brix,0-25% Vol,0-22% Baume,pt vin,sigilat

200 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

  • Condiție: nou

  • Livrarea este acoperită de: cumpărător

Descriere

Descriere
Refractometru de mana cu compensare automata a temperaturii, ATC: 10 grade C~30 grade C.

Domeniu de masurare: Alcool: 0-25% VOL, 0-40% Brix, 0-22% Baume.

Usor de utilizat: indreptati camera spre soare sau spre o sursa de lumina puternica, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau spre stanga pana cand aveti o imagine clara. Asezati cateva picaturi de must pe prisma de testare (puteti stoarce strugurii sau fructele direct pe prisma) si inchideti fereastra transparenta. Priveste din nou prin lentila si citeste valoarea. Apoi stergeti prisma si fereastra.

Are un surub de calibrare.

Calibrarea se face cu apa.

Atentie: Aparatul poate fi folosit la vinurile la care procesul de fermentatie s-a incheiat pentru a indica 2 parametri: densitatea si concentratia zaharurilor ramase (cat de dulce este vinul).Nu va indica alcoolul din vinul matur. Scala de mijloc 0-25% se foloseste doar pentru must sau suc de fructe proaspete la care procesul de fermentare nu a inceput, pentru a estima concentratia finala de alcool (alcool vinic) ce se va obtine prin fermentare. De exemplu, daca mustul are un procent potential de 12% pe aceasta scara, ne putem astepta dupa finalizarea fermentatiei mustului, sa avem un vin cu 12% alcool.

Masurati urmatorii parametri:

Concentratia zaharului 0-40 Brix (Bx) - cu cat Bx este mai mare cu atat sucul masurat contine mai multe zaharuri si se poate obtine un vin cu mai mult alcool prin fermentarea mustului.

Densitatea relativa 0-25 Baume (Be) - de exemplu, apa distilata este 0 pe scara Baume. Cu cat Be este mai mare, cu atat sucul masurat este mai dens (mai gros).

Concentratie potentiala de alcool care poate fi obtinuta 0-25%.

Pachetul include:

1 x 3 in 1 Refractometru

1 x Manual de utilizare

1 x mini surubelnita

1 x carpa de curatare

1 x pipeta

1 x Husa de protectie de transport
ID: 261174422

Contactează vânzătorul

danuelmuhai

Pe OLX din octombrie 2023

Activ pe 13 aprilie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau