Postat 16 aprilie 2024
Nutriție și dietoterapie 2 în 1
80 lei
Persoana fizica
Stare: Nou
Livrare cu verificare
Descriere
Ioniță AC (coord.): Nutriție și Dietoterapie
Cuprins
I. Nutriție
I.1. Indicii profilului nutrițional
I.2. Principalele categorii de alimente
I.3. Necesarul energetic individual
I.4. Indicele de masă corporală
I.5. Necesarul de apă și trofine pentru organism (glucide, lipide, proteine, săruri, vitamine)
II. Dietoterapie
II.1. Regim alimentar echilibrat
II.2. Coeficientul de utilizare digestivă a trofinelor
II.3. Regim rațional de cruțare, regim complet
II.4. Malnutriția
II.5. Regimul alimentar în diabetul zaharat
II.6. Regimul alimentar în hipoglicemii
II.7. Regimul alimentar în hiperuricemii (gută)
II.8. Dietoterapia în bolile cardiovasculare
II.9. Regimul alimentar al bolilor de stomac
II.10. Regimuri alimentare în boli intestinale
II.11. Regimuri alimentare în boli hepatice
II.12. Regimuri alimentare în bolile căilor biliare
II.13. Regimuri alimentare în boli pancreatice
II.14. Regimuri alimentare în afecțiuni renale
Total pagini: 209
Editura Printech
An apariție: 2015
Serafinceanu C (coord.): Nutriție clinică umană
Cuprins
1. Bazele nutriției clinice
2. Nutriția fiziologică
3. Intervenția medicală nutrițională
4. Managementul nutrițional al bolilor cronice
Total pagini: 265
Editura Medicală
An apariție 2021
Cărțile pot fi achiziționate doar ca set.
Cuprins
I. Nutriție
I.1. Indicii profilului nutrițional
I.2. Principalele categorii de alimente
I.3. Necesarul energetic individual
I.4. Indicele de masă corporală
I.5. Necesarul de apă și trofine pentru organism (glucide, lipide, proteine, săruri, vitamine)
II. Dietoterapie
II.1. Regim alimentar echilibrat
II.2. Coeficientul de utilizare digestivă a trofinelor
II.3. Regim rațional de cruțare, regim complet
II.4. Malnutriția
II.5. Regimul alimentar în diabetul zaharat
II.6. Regimul alimentar în hipoglicemii
II.7. Regimul alimentar în hiperuricemii (gută)
II.8. Dietoterapia în bolile cardiovasculare
II.9. Regimul alimentar al bolilor de stomac
II.10. Regimuri alimentare în boli intestinale
II.11. Regimuri alimentare în boli hepatice
II.12. Regimuri alimentare în bolile căilor biliare
II.13. Regimuri alimentare în boli pancreatice
II.14. Regimuri alimentare în afecțiuni renale
Total pagini: 209
Editura Printech
An apariție: 2015
Serafinceanu C (coord.): Nutriție clinică umană
Cuprins
1. Bazele nutriției clinice
2. Nutriția fiziologică
3. Intervenția medicală nutrițională
4. Managementul nutrițional al bolilor cronice
Total pagini: 265
Editura Medicală
An apariție 2021
Cărțile pot fi achiziționate doar ca set.
ID: 261056145
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx