Postat 11 aprilie 2024
Miere cu CATINA.
25 lei
Persoana fizica
Descriere
Micul FERMIER
25 LEI /500 grame
07******62
De azi avem un nou produs apicol pt a va satisface gusturile dar și pt a va îmbunătăți starea de sănătate Intr-un mod cat mai natural
Ce conțin fructele de cătină
Cătina este foarte bogată în vitamina C, chiar de 2 ori mai bogată decât măceşele şi de 10 ori decât citricele! Studiile arată că 100 grame de suc din fructe de cătină conţine undeva între 400 şi 800 mg de vitamină C.
Conţine vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol), vitaminele E, K, P şi F, celuloză, carotenoide. Concentrația în beta caroten este mai mare decât cea din morcovi!
Contine microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi polinesaturati, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonina, aminoacizi, fitosteroli şi enzime. Analiza mineralelor a arătat un conținutul ridicat de potasiu (140-360 mg), sodiu (20-80 mg), calciu (70-98 mg), magneziu (150-240 mg), fier (40-150 mg) și fosfor (110-133mg).
Beneficiile consumului de cătină
Îmbunătățește vederea
Cătina conține carotenoizii, nutrienți esențiali în protejarea vederii. Aceștia sunt capabili ajute la îmbunătătțirea vederii pe timp de noapte, să încetinească evoluția degenerescenței maculare și să prevină dezvoltarea cataractei.
Ameliorează depresia și anxietatea
Prin conținutul în serotonină, un neurotransmițător care induce o stare de calm, de curaj, optimism, consumul de cătină este de ajutor în ameliorarea depresiei și anxietății.
Imbunătățeste funcționarea sistemului digestiv
Cătina conține acizi grași Omega-7 care ajuta la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni aparitia ulcerului gastric. Aceștia amelioreaza în același timp durerile de stomac și grăbesc procesul de vindecare in cazul bolilor digestive.
Amelioreaza problemele pielii
Bogat în acizi grași, uleiul de cătină poate proteja pielea împotriva acțiunii razelor UV și a arsurilor solare, având în același timp și un puternic efect antiinflamator. Folosirea cătinei poate preveni apariția unor alte probleme dermatologice, cum ar fi acnee, dermatită, eczeme, vergeturi sau uscarea pielii.Intareste sistemul imunitar
Fiind bogata în antioxidanti consumul de cătină protejeaza celulele organismul împotriva radicalilor liberi și întăresc sistemul imunitar.
Protejeaza sanatatea inimii
Studii științifice au arătat că un consum regulat de cătină este poate reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare și este în general benefic pentru sanatatea inimii.Amelioreaza simptomele racelii
Aportul ridicat de vitamina C din cătină dă o mână de ajutor la întărirea sistemului imunitar, prevenind astfel, și ameliorand în același timp simptomele racelii.
25 LEI /500 grame
07******62
De azi avem un nou produs apicol pt a va satisface gusturile dar și pt a va îmbunătăți starea de sănătate Intr-un mod cat mai natural
Ce conțin fructele de cătină
Cătina este foarte bogată în vitamina C, chiar de 2 ori mai bogată decât măceşele şi de 10 ori decât citricele! Studiile arată că 100 grame de suc din fructe de cătină conţine undeva între 400 şi 800 mg de vitamină C.
Conţine vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol), vitaminele E, K, P şi F, celuloză, carotenoide. Concentrația în beta caroten este mai mare decât cea din morcovi!
Contine microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi polinesaturati, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonina, aminoacizi, fitosteroli şi enzime. Analiza mineralelor a arătat un conținutul ridicat de potasiu (140-360 mg), sodiu (20-80 mg), calciu (70-98 mg), magneziu (150-240 mg), fier (40-150 mg) și fosfor (110-133mg).
Beneficiile consumului de cătină
Îmbunătățește vederea
Cătina conține carotenoizii, nutrienți esențiali în protejarea vederii. Aceștia sunt capabili ajute la îmbunătătțirea vederii pe timp de noapte, să încetinească evoluția degenerescenței maculare și să prevină dezvoltarea cataractei.
Ameliorează depresia și anxietatea
Prin conținutul în serotonină, un neurotransmițător care induce o stare de calm, de curaj, optimism, consumul de cătină este de ajutor în ameliorarea depresiei și anxietății.
Imbunătățeste funcționarea sistemului digestiv
Cătina conține acizi grași Omega-7 care ajuta la hidratarea mucoasei din tractul digestiv și pot preveni aparitia ulcerului gastric. Aceștia amelioreaza în același timp durerile de stomac și grăbesc procesul de vindecare in cazul bolilor digestive.
Amelioreaza problemele pielii
Bogat în acizi grași, uleiul de cătină poate proteja pielea împotriva acțiunii razelor UV și a arsurilor solare, având în același timp și un puternic efect antiinflamator. Folosirea cătinei poate preveni apariția unor alte probleme dermatologice, cum ar fi acnee, dermatită, eczeme, vergeturi sau uscarea pielii.Intareste sistemul imunitar
Fiind bogata în antioxidanti consumul de cătină protejeaza celulele organismul împotriva radicalilor liberi și întăresc sistemul imunitar.
Protejeaza sanatatea inimii
Studii științifice au arătat că un consum regulat de cătină este poate reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare și este în general benefic pentru sanatatea inimii.Amelioreaza simptomele racelii
Aportul ridicat de vitamina C din cătină dă o mână de ajutor la întărirea sistemului imunitar, prevenind astfel, și ameliorand în același timp simptomele racelii.
ID: 230164710
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx