Postat 16 aprilie 2024
KENYA Kirinyaga Kagongo - MICROLOT 2022- Cafea Verde
59 lei
Firma
Descriere
Descriere
CALITATE: AB TOP - MICROLOT
FERMA:Baragwi Cooperative Society
ALTITUDINE: 1700 m - 1800 m
VARIETATE: SL28 SI SL34
PROCESARE: Spalare
RECOLTARE: Noiembrie - Decembrie
GUST - Gust dulce cu note de ananas, coacaze negre, ceai verde, rosii coapte si aciditate citrică cu aroma de portocala
Scor SCA - 86.5
Kenya este cunoscută pentru cultivarea unora dintre cele mai intense cafele din lume. Cafelele sunt bogate în aciditate fructată, menținând în același timp un corp greu. Unii oameni cred că acest lucru este extras din solurile vulcanice roșii din jurul Muntelui Kenya. Suprafața totală cultivată cu cafea în Kenya este estimată la 160.000 de hectare. Cea mai mare parte a terenului este folosită de micii fermieri care se alocă cooperativelor.
Situată în centrul Keniei, Fabrica de cafea Kagongo este situată în vestul districtului Kirinyaga, pe frumoasele versanți sudici ai Muntelui Kenya. În limba grupului etnic nativ Kikuyu, Kagongo este cuvântul pentru „teren înalt” și, prin urmare, un tribut adus locației sale ridicate. Această regiune este renumită pentru solurile sale vulcanice fertile și oferă priveliști uluitoare asupra munților acoperiți de zăpadă. Moara Kagongo face parte din Societatea Cooperativă Baragwi. Conectează aproape 17.000 de membri, proveniți din 12 mori ude, pentru a le promova interesele. Cooperativa aranjează procesarea, clasificarea, ambalarea, transportul și comercializarea cafelei la cel mai bun preț posibil. Scopul este de a asigura producția de cafea de înaltă calitate, utilizând tehnici agricole moderne și sprijinind o creștere socio-economică durabilă a comunității.
Aproximativ 500 de mici fermieri își livrează recolta de la aproximativ 200.000 de pomi de cafea la fabrica de cafea Kagongo. Special pentru moară este utilizarea apei proaspete din râul Mukindo din apropiere pentru fermentarea cireșelor de cafea. Ulterior, boabele de cafea sunt așezate pe paturi ridicate pentru a se usca la soare pentru a-și dezvolta calitățile distinctive. Această cafea Kagongo are o mare adâncime de aromă, cu note intense de coacăze negre și o aciditate fructată puternică
Daca intrati pe kestarcoffee.ro puteti alege din peste 60 de origini , incepand cu cantitati de la 250g pana la saci de 60/70kg
CALITATE: AB TOP - MICROLOT
FERMA:Baragwi Cooperative Society
ALTITUDINE: 1700 m - 1800 m
VARIETATE: SL28 SI SL34
PROCESARE: Spalare
RECOLTARE: Noiembrie - Decembrie
GUST - Gust dulce cu note de ananas, coacaze negre, ceai verde, rosii coapte si aciditate citrică cu aroma de portocala
Scor SCA - 86.5
Kenya este cunoscută pentru cultivarea unora dintre cele mai intense cafele din lume. Cafelele sunt bogate în aciditate fructată, menținând în același timp un corp greu. Unii oameni cred că acest lucru este extras din solurile vulcanice roșii din jurul Muntelui Kenya. Suprafața totală cultivată cu cafea în Kenya este estimată la 160.000 de hectare. Cea mai mare parte a terenului este folosită de micii fermieri care se alocă cooperativelor.
Situată în centrul Keniei, Fabrica de cafea Kagongo este situată în vestul districtului Kirinyaga, pe frumoasele versanți sudici ai Muntelui Kenya. În limba grupului etnic nativ Kikuyu, Kagongo este cuvântul pentru „teren înalt” și, prin urmare, un tribut adus locației sale ridicate. Această regiune este renumită pentru solurile sale vulcanice fertile și oferă priveliști uluitoare asupra munților acoperiți de zăpadă. Moara Kagongo face parte din Societatea Cooperativă Baragwi. Conectează aproape 17.000 de membri, proveniți din 12 mori ude, pentru a le promova interesele. Cooperativa aranjează procesarea, clasificarea, ambalarea, transportul și comercializarea cafelei la cel mai bun preț posibil. Scopul este de a asigura producția de cafea de înaltă calitate, utilizând tehnici agricole moderne și sprijinind o creștere socio-economică durabilă a comunității.
Aproximativ 500 de mici fermieri își livrează recolta de la aproximativ 200.000 de pomi de cafea la fabrica de cafea Kagongo. Special pentru moară este utilizarea apei proaspete din râul Mukindo din apropiere pentru fermentarea cireșelor de cafea. Ulterior, boabele de cafea sunt așezate pe paturi ridicate pentru a se usca la soare pentru a-și dezvolta calitățile distinctive. Această cafea Kagongo are o mare adâncime de aromă, cu note intense de coacăze negre și o aciditate fructată puternică
Daca intrati pe kestarcoffee.ro puteti alege din peste 60 de origini , incepand cu cantitati de la 250g pana la saci de 60/70kg
ID: 214363426
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx