Postat 05 aprilie 2024
Kaki nikita’s gift ( rosseyanca diospyros’s x kaki )
50 lei
Persoana fizica
Descriere
Anul 2 = 50 lei 30/50 cm
Anul 3 = 75 lei 60/80 cm
Dorect pe rod = 100 lei 120/130 cm
Dupa ce cercetatorii rusi au creat soiul Rosseyanca prin incrucisarea soiurilor Diospyros Kaki cu salbaticul Diospyros Virginiana in dorinta lor de a crea un soi de kaki care sa reziste la temperaturi de peste -30 de grade s-au gandit apoi sa creeze ceva si mai bun decat Rosseyanka. Acesta a fost soiul de kaki Nikita's Ghift obtinut prin hibridarea libera a soiului Rosseyanka cu kaki. Aceasta noua hibridare cu kaki , a pastrat rezistenta la inghet la - 30 de grade dar a adaugat proprietati noi , superioare soiului Rosseyanca . Astfel marimea fructelor aproape s-a dublat , ajungand la 80-120 de grame fata de numai 30-45 de grame cat au fructele de Rosseyanka , iar gustul a devenit excelent. Pomii sunt de vigoare mare , rapid productivi, timpurii , Nikita's ghift fiind unul dintre cele mai bune soiuri , un pom avand la maturitate o productie de 70 kg pe exemplar.Fructele se coc treptat din septembrie pana in noiembrie cand capata o culoare rosie -portocalie .
Anul 3 = 75 lei 60/80 cm
Dorect pe rod = 100 lei 120/130 cm
Dupa ce cercetatorii rusi au creat soiul Rosseyanca prin incrucisarea soiurilor Diospyros Kaki cu salbaticul Diospyros Virginiana in dorinta lor de a crea un soi de kaki care sa reziste la temperaturi de peste -30 de grade s-au gandit apoi sa creeze ceva si mai bun decat Rosseyanka. Acesta a fost soiul de kaki Nikita's Ghift obtinut prin hibridarea libera a soiului Rosseyanka cu kaki. Aceasta noua hibridare cu kaki , a pastrat rezistenta la inghet la - 30 de grade dar a adaugat proprietati noi , superioare soiului Rosseyanca . Astfel marimea fructelor aproape s-a dublat , ajungand la 80-120 de grame fata de numai 30-45 de grame cat au fructele de Rosseyanka , iar gustul a devenit excelent. Pomii sunt de vigoare mare , rapid productivi, timpurii , Nikita's ghift fiind unul dintre cele mai bune soiuri , un pom avand la maturitate o productie de 70 kg pe exemplar.Fructele se coc treptat din septembrie pana in noiembrie cand capata o culoare rosie -portocalie .
ID: 267112492
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx