Postat 21 aprilie 2024
INDONEZIA Sumatra Kerinci Dry Hulled Honey - MICROLOT - Cafea Verde
50,35 lei
Firma
Descriere
Descriere
REGIUNE: Kerinci Valley, West Sumatra
FERMA: Grade 1, Smallholder farmers MICROLOT
ALTITUDINE: 1200 m - 1700 m
VARIETATE:Various cultivars
PROCESARE: Dry Hulled Honey
RECOLTARE: Octombrie - Ianuarie
GUST - fin, dulce de sirop de artar, cu note de mango si piersica, Aciditate fructata placuta.
Scor SCA - 86
Cultivarea cafelei in Indonezia dateaza de la sfarsitul anilor 1600 pana in perioada coloniala olandeza si a jucat de atunci un rol esential in cresterea sa. Astazi, peste 300 de ani mai tarziu, Indonezia se situeaza printre cei mai mari producatori de cafea din lume, cultivand atat Arabica, cat si Robusta. Marea majoritate a cafelei este cultivata de micii fermieri cu rareori mai mult de 2 hectare de teren. Indonezia este formata din aproximativ 18.000 de insule, dintre care zece insule majore au aparut ca regiuni producatoare de cafea.
Cea mai vestica insula a Sumatrei este traversata de ecuator, oferind peisaje de o frumusete si fauna salbatica de neegalat la fel de spectaculoase pe cat ne putem imagina. Aceasta cafea speciala provine din centrul Sumatrei, mai exact din regiunea din jurul Parcului National Kerinci Seblat. Zona gazduieste o padure tropicala luxurianta tropicala si una dintre ultimele cetati ale tigrului Sumatra. Muntele Kerinci, cel mai inalt vulcan al tarii, cu o altitudine de 3.800 de metri, domina peisajul. Odata ce aventurierii urca pe varf, au vederi fantastice ale vailor impadurite si un pachet de terenuri verzi. Inconjurand muntele, fermele micilor fermieri din zonele muntoase Kerinci beneficiaza de altitudini mari si sol vulcanic fertil. Kerinci a obtinut o reputatie pe piata cafelei de specialitate datorita calitatii ridicate.
Cu toate acestea, pentru acest mic lot, ciresele coapte sunt depulpate si apoi uscate in pergament, cu putin rest de mucilaj. Acest proces este cunosc
REGIUNE: Kerinci Valley, West Sumatra
FERMA: Grade 1, Smallholder farmers MICROLOT
ALTITUDINE: 1200 m - 1700 m
VARIETATE:Various cultivars
PROCESARE: Dry Hulled Honey
RECOLTARE: Octombrie - Ianuarie
GUST - fin, dulce de sirop de artar, cu note de mango si piersica, Aciditate fructata placuta.
Scor SCA - 86
Cultivarea cafelei in Indonezia dateaza de la sfarsitul anilor 1600 pana in perioada coloniala olandeza si a jucat de atunci un rol esential in cresterea sa. Astazi, peste 300 de ani mai tarziu, Indonezia se situeaza printre cei mai mari producatori de cafea din lume, cultivand atat Arabica, cat si Robusta. Marea majoritate a cafelei este cultivata de micii fermieri cu rareori mai mult de 2 hectare de teren. Indonezia este formata din aproximativ 18.000 de insule, dintre care zece insule majore au aparut ca regiuni producatoare de cafea.
Cea mai vestica insula a Sumatrei este traversata de ecuator, oferind peisaje de o frumusete si fauna salbatica de neegalat la fel de spectaculoase pe cat ne putem imagina. Aceasta cafea speciala provine din centrul Sumatrei, mai exact din regiunea din jurul Parcului National Kerinci Seblat. Zona gazduieste o padure tropicala luxurianta tropicala si una dintre ultimele cetati ale tigrului Sumatra. Muntele Kerinci, cel mai inalt vulcan al tarii, cu o altitudine de 3.800 de metri, domina peisajul. Odata ce aventurierii urca pe varf, au vederi fantastice ale vailor impadurite si un pachet de terenuri verzi. Inconjurand muntele, fermele micilor fermieri din zonele muntoase Kerinci beneficiaza de altitudini mari si sol vulcanic fertil. Kerinci a obtinut o reputatie pe piata cafelei de specialitate datorita calitatii ridicate.
Cu toate acestea, pentru acest mic lot, ciresele coapte sunt depulpate si apoi uscate in pergament, cu putin rest de mucilaj. Acest proces este cunosc
ID: 216385132
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx