Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Animale domestice si pasari
  4. Pasari
  5. Pasari - Bucuresti - Ilfov
  6. Pasari - Bucuresti
  7. Pasari - Sectorul 1
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4
Postat 11 aprilie 2024

Incubator Аutomat SMART mare 400 de ouă Еtaje 4

2 646,99 lei

PromoveazăReactualizează
  • Firma

Descriere

AVANTAJELE UTILIZĂRII UNUI INCUBATOR AUTOMAT PENTRU 400 DE OUĂ :

Pe lângă faptul că vă face viața mai ușoară, incubatoarele automate de ouă au o serie de alte avantaje :

Acestea garantează o rată de ecloziune mai mare

Ele limitează spargerea sau căderea ouălor

Acestea asigură că ouăle sunt întoarse corect la un interval egal de timp de fiecare dată

Mențin o temperatură și umiditate constante 24 de ore pe zi

Acest incubator este potrivit pentru clocirea ouălor de diferite dimensiuni, cum ar fi ouă de găină, ouă de rață, ouă de gâscă, ouă de prepeliță etc.

Descrierea incubatorului inteligent automat :

1. Echipat cu micro computer, control complet automat al temperaturii și umidității.

2. Funcție de alarmă automată: la temperatură greșită.

3. Fabricat din materiale de calitate.

4. Tensiune: 220V/110V/60Hz sau putere de rezervă 12V

5. Stare de functionare: Este bine sa il folositi la temperatura camerei si sa nu fie asezat direct pe sol, ci la minim 50-60cm distanta pentru a evita condensul neplacut si anomaliile de temperatura.

Capacitatea incubatorului automat pentru 400 de ouă:

Ouă de pui - 400 de bucăți

Ouă de rață - 266 bucăți

Ouă de gâscă - 200 de bucăți

Ouă de prepeliță - 1000 de bucăți

Ouă de porumbei - 600 de bucăți

Specificațiile incubatorului automat inteligent:

1. Complet automat

2. Alimentare: electricitate sau baterie

3. Control inteligent al:

- umiditatea

- temperatura

-întoarcerea automată a ouălor.

-alarma automata de temperatura si umiditate

Caracteristici ale incubatorului automat:

1. Afișaj digital al temperaturii, umidității și frecvenței de rotație

2. Control complet automat al temperaturii

3. Controlul complet automat al umidității

4. Întoarcerea ouălor complet automată

5. Alarmă complet automată de temperatură sau umiditate

6. Răcire și ventilator complet automate

7. Posibilitate de alimentare de urgenta de la baterie de 12 V

8. Microcomputer inteligent , incubator complet automat

9. Procent de incubatie mai mult de 90% (pe langa incubator depinde si de multi alti factori)

Principalii parametri tehnici ai incubatorului inteligent:

1. Interval de afișare a temperaturii: 5~50°C

2. Precizia controlului temperaturii: ±0,1°C

3. Interval de afișare a umidității: 0—99%RH

4. Precizia afișajului umidității: 1% RH

5. Dimensiune 68 x 65 x 66

GHID PENTRU CLOCUREA OĂLOR DE GĂINĂ (21 DE ZILE):

Înainte de a incuba ouăle de găină:

Furnizați ouă fertilizate și, atunci când eclozează, hrană pentru pui.
Înainte de a ecloziona puii tăi, asigurați-vă că vă aprovizionați cu hrană de pornire pentru pui.

Cum se instalează incubatorul de ouă
Pregătiți incubatorul cu aproximativ o săptămână înainte de sosirea ouălor fertilizate. Spălați-l cu o soluție de înălbitor de 10%, urmată de apă caldă și săpun și o clătire temeinică pentru a vă asigura că începeți cu un mediu igienizat. (unele incubatoare au electronice încorporate care nu ar trebui să se ude deoarece se pot deteriora). Odată ce incubatorul este curat și uscat, porniți-l, adăugați apă și verificați dacă va menține o temperatură și un nivel constant de umiditate. Asezati apoi incubatorul intr-un loc in care temperaturile ambientale sunt constante, fara riscul de curenti de aer, de preferinta ridicat si nu pe sol.

Temperatura optima: 38 de grade

Interval de temperatură: 37,3-38,5 grade

Nu lăsați temperatura să scadă sub 37,3 grade

Nu permiteți temperaturilor peste 38,5 grade Fahrenheit să dureze mai mult de câteva ore

Verificați din nou termometrul incubatorului cu un termometru medical plasat în apropiere pentru a vă asigura că manometrul funcționează corect.

Umiditatea relativă, din ziua 1 până în ziua 17: 50-55 la sută cel mai bine

Umiditatea depinde de câtă apă este în incubator!

Umiditate relativă, din ziua 18 până în ziua 21: în ziua 18, creșteți umiditatea la 70 la sută

Monitorizați higrometrul pentru a vă asigura că nivelul de umiditate este corect pe toată perioada de incubație

Creșteți ventilația pe măsură ce embrionii cresc, mai ales în zilele 18-21, puteți deschide incubatorul pentru scurt timp pentru a ventila în aceste zile.

Ziua 1: Depunerea ouălor

Odată ce ați configurat incubatorul și v-ați familiarizat cu setările în prealabil pentru a asigura acuratețea, sunteți gata să plasați ouăle în interiorul incubatorului. Acest proces se numește „depunerea ouălor”.

Planificați să depuneți cel puțin șase ouă odată. Rețineți că, dintr-un motiv sau altul, este posibil ca unele dintre ouă să nu eclozeze. Numărul de pui care eclozează împreună este deosebit de important pentru puii nou-născuți, deoarece puii sunt animale de turmă și au nevoie de însoțitori pentru a fi fericiți. Puneți ouăle pe turnerul de ouă al incubatorului, cu capătul mai mare în sus și capătul îngust în jos în incubator sau cel mai bine culcat dacă este posibil. Setați temperatura la 38 de grade cu 50-55 la sută umiditate.

Ziua 1-18: Întoarceți ouăle

După depunerea ouălor, începe procesul de incubație. O parte importantă a acestui proces este răsturnarea sau rotirea ouălor.

Ouăle trebuie să fie întoarse fizic pentru a împiedica puiul în curs de dezvoltare să se lipească de coajă.

Ouăle vor trebui întoarse de cel puțin 3 ori pe zi și, dacă este posibil, la fiecare 2 ore este cel mai bine. Dacă întoarceți ouăle cu mâna, este recomandat să faceți cu atenție un semn cu un creion (niciodată un stilou!) pentru a vă ajuta să urmăriți ce ouă au fost întors. Dacă aveți un incubator automat, acesta ar trebui să întoarcă ouăle pentru dvs. și va elimina nevoia de a deschide incubatorul în mod repetat.

Asigurați-vă că vă spălați pe mâini sau purtați mănuși curate înainte de a atinge ouăle pentru a preveni transferul uleiurilor sau microbilor pielii către puiul în curs de dezvoltare.

Zilele 7-10: Iluminarea ouălor

Spre mijlocul perioadei de incubație de 7 până la 10 zile, ouăle pot fi iluminate pentru a determina dacă embrionii cresc corespunzător.

Dacă interiorul celulei de ou este curat - adică. fără structuri vizibile sau zone întunecate - ovulul este infertil sau embrionul a murit foarte devreme. Scoateți acest ou din incubator.

Dacă un inel roșu este vizibil în ou, a existat un embrion la un moment dat, dar acesta a murit. Scoateți acest ou din incubator.

Dacă puteți vedea vasele de sânge în ou, există un embrion viu în interior. Vasele de sânge din ouăle de găină sunt de obicei observate în decurs de 7 până la 10 zile de la incubarea ouălor. În ziua 18 de incubație, embrionul ocupă cea mai mare parte a oului și apare ca o zonă întunecată în interiorul oului. Uneori puteți vedea mișcare în interiorul oului.

Dacă observați ouă sparte sau care curg, scoateți-le din incubator, deoarece este puțin probabil să fie viabile și pot contamina incubatorul. După iluminare, readuceți ouăle în incubator și reveniți la programul de întoarcere de 1 până la 18 zile.

Zilele 18-21: Perioada pre-eclozionare

Până în ziua 18, embrionul s-a dezvoltat într-un pui și va ocupa cea mai mare parte a spațiului din ou. Puiul se pregătește să clocească. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta puiul să se pregătească:

Nu mai întoarceți ouăle în ziua 18, cu capătul mai mare al oului în sus sau întins. În acest moment, puiul se va poziționa singur pentru a cloci în interiorul oului.

Scoateți mecanismul de întoarcere a ouălor și puneți-le pe grătar pentru a preveni rotirea lor.

Puteți reduce temperatura incubatorului la 37,5 grade și crește neapărat umiditatea la 70%.

Ziua 21: Puii încep să clocească

Puii eclozesc de obicei la 21 de zile. Dacă ouăle fertilizate au fost refrigerate înainte de incubare, procesul poate dura puțin mai mult. Dacă sunteți 21 de zile fără ecloziune, mai dați ouălor câteva zile.

Când vine ziua cea mare, lăsați puiul să clocească singur. Nu încerca să ajuți. Vasele de sânge care nu s-au uscat încă pot atașa coaja de pui, iar tragerea prematură a cochiliei poate provoca sângerări excesive, potențial fatale. Un pui poate dura până la 24 de ore pentru a ecloziona complet, deși 5-7 ore sunt mai frecvente.

Nu scoateți puii imediat, așteptați să se usuce și apoi lăsați-i într-o zonă încălzită corespunzător.

Dacă încă mai sunt ouă neclozate în ziua 21, nu dispera. Este posibil ca vremea sau temperatura să fi fost ușor scăzută, așa că dați ouăle până în ziua 23. Aprindeți toate ouăle neclozate pentru a vedea dacă sunt încă în viață înainte de a le arunca.

Rețineți că, atunci când clociți ouă, probabil veți ajunge cu cocoși. Există o șansă de 50/50 ca un cocoș să se nască. Nu există o modalitate bună de a spune dacă un pui mascul sau femela se dezvoltă într-un ou.

Dacă decideți să păstrați un cocoș, este recomandat să aveți doar unul. În plus, un cocoș la 10 găini este tipic pentru reproducerea lungă. Mai puțin decât acest lucru poate pune găinile în pericol de supraînmulțire și rănire.

Vezi descrierea
PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
ID: 267450274

Contactează vânzătorul

SellZone

Pe OLX din februarie 2023

Activ ieri la 12:48

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau