Postat 26 septembrie 2025
Iaurtiera / Aparat facut iaurt Selecline
100 lei
Persoana fizica
Stare: Utilizat
Livrare cu verificare
Descriere
Iaurtiera va ajuta sa preparati acasa iaurt proaspat din lapte vegetal (lapte de soia, lapte de migdale, lapte de orez) sau lapte de origine animala. Consistenta iaurtului din lapte de soia difera de cea a iaurtului din lapte de vaca dar este un iaurt foarte sanatos si gustos.
Este nevoie de 1 Litru de lapte la temperatura camerei. Daca laptele este fierbinte, acesta trebuie neaparat lasat sa se raceasca la temperatura camerei. Nu adaugati cultura de fermenti in laptele fierbinte (peste 40 de grade Celsius) deoarece fermentii vor fi distrusi!
Turnati laptele in vasul iaurtierei.Adaugati continutul unui plic de fermenti pentru iaurt sau chefir, pentru a incepe procesul de fermentare. Pe siteul nostru puteti comanda de asemenea fermenti pentru iaurt si chefir, pe care ii gasiti in sectiunea “Alte produse”.
Timp de 8-10 ore culturile de fermenti lactici se vor dezvolta transformand laptele in iaurt. Aparatul va mentine constanta temperatura laptelui la 42 de grade Celsius pentru a permite dezvoltarea acestor culturi.
Dupa finalizarea ciclului de preparare, se recomanda pastrarea la frigider a iaurtului pentru maturare. Puteti pastra o mostra de iaurt (aproximativ 80-100 gr) de la o preparare la alta, pentru a asigura cultura de bacterii pentru reinceperea procesului de fermentare. In felul acesta puteti reinsamanta laptele pana la 10 ori, dupa care este nevoie de un nou plic de fermenti pentru reinceperea procesului de fermentare.
Iaurtul poate fi consumat de intreaga familie simplu sau in combinatie cu fructe sau cereale la micul dejun. Borcanele individuale va permit obtinerea unei varietati mai mari de iauruturi cu aromele preferate.
Aparatul pentru preparat iaurt este elegant si foarte fiabil.
Este nevoie de 1 Litru de lapte la temperatura camerei. Daca laptele este fierbinte, acesta trebuie neaparat lasat sa se raceasca la temperatura camerei. Nu adaugati cultura de fermenti in laptele fierbinte (peste 40 de grade Celsius) deoarece fermentii vor fi distrusi!
Turnati laptele in vasul iaurtierei.Adaugati continutul unui plic de fermenti pentru iaurt sau chefir, pentru a incepe procesul de fermentare. Pe siteul nostru puteti comanda de asemenea fermenti pentru iaurt si chefir, pe care ii gasiti in sectiunea “Alte produse”.
Timp de 8-10 ore culturile de fermenti lactici se vor dezvolta transformand laptele in iaurt. Aparatul va mentine constanta temperatura laptelui la 42 de grade Celsius pentru a permite dezvoltarea acestor culturi.
Dupa finalizarea ciclului de preparare, se recomanda pastrarea la frigider a iaurtului pentru maturare. Puteti pastra o mostra de iaurt (aproximativ 80-100 gr) de la o preparare la alta, pentru a asigura cultura de bacterii pentru reinceperea procesului de fermentare. In felul acesta puteti reinsamanta laptele pana la 10 ori, dupa care este nevoie de un nou plic de fermenti pentru reinceperea procesului de fermentare.
Iaurtul poate fi consumat de intreaga familie simplu sau in combinatie cu fructe sau cereale la micul dejun. Borcanele individuale va permit obtinerea unei varietati mai mari de iauruturi cu aromele preferate.
Aparatul pentru preparat iaurt este elegant si foarte fiabil.
ID: 291194213
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx
Retururi
Cumpărături sigure, retururi simple
Dacă produsul nu corespunde așteptărilor tale, îl poți returna gratuit în momentul primirii sau poți folosi procesul de returnare. Detalii
Localitate