Postat 24 aprilie 2024
Foi de dafin la 1KG
30 lei
Firma
Descriere
Ambalaj 1KG
Laurus nobilis (dafinul) este originar din Orientul Mijlociu, dar este răspândit în toate zonele mediteraneene înca din antichitate. Este un arbust mereu verde cu frunze usor ondulate pe margini, care se usuca si se folosesc pe post de condiment in diferite retete.
Frunzele sunt foarte apreciate in calitate de condiment. Se prelucreaza prin uscare si se folosesc in arta culinara, in condimentarea si aromatizarea diverselor mancaruri (preparate cu sos marinat), cu adjuvant in industria conservelor de carne si peste, la fabricarea otetului si lichiorurilor, etc.
Frunzele de dafin dau putere gustului de carne. Imediat inainte de a inchide focul, adauga aceasta frunza verde, uscata, care face minuni.
Frunzele de dafin presarate in apa in care faceti baie au un efect benefic asupra pielii, lasand-o fina si matasoasa. De asemenea, sunt recunoscute pentru faptul ca alunga insectele, fiind deseori tinute in faina pentru a tine gandacii la distanta. De asemenea puteti alunga insectele nedorite dacă daţi foc câtorva frunze de dafin şi „afumaţi” casa.
Frunzele de dafin sunt un condiment apreciat inca de pe vremea romanilor. In prezent sunt foarte folosite in bucataria europeana, in special cea romaneasca, pentru a aroma sosurile, tocanitele, orezul, supele si ciorbele. Macinate, frunzele de dafin pot adauga aroma lor minunata tocaturilor de carne ( chiftelute, perisoare, carnati ) , dar mai ales marinatelor.
Laurus nobilis (dafinul) este originar din Orientul Mijlociu, dar este răspândit în toate zonele mediteraneene înca din antichitate. Este un arbust mereu verde cu frunze usor ondulate pe margini, care se usuca si se folosesc pe post de condiment in diferite retete.
Frunzele sunt foarte apreciate in calitate de condiment. Se prelucreaza prin uscare si se folosesc in arta culinara, in condimentarea si aromatizarea diverselor mancaruri (preparate cu sos marinat), cu adjuvant in industria conservelor de carne si peste, la fabricarea otetului si lichiorurilor, etc.
Frunzele de dafin dau putere gustului de carne. Imediat inainte de a inchide focul, adauga aceasta frunza verde, uscata, care face minuni.
Frunzele de dafin presarate in apa in care faceti baie au un efect benefic asupra pielii, lasand-o fina si matasoasa. De asemenea, sunt recunoscute pentru faptul ca alunga insectele, fiind deseori tinute in faina pentru a tine gandacii la distanta. De asemenea puteti alunga insectele nedorite dacă daţi foc câtorva frunze de dafin şi „afumaţi” casa.
Frunzele de dafin sunt un condiment apreciat inca de pe vremea romanilor. In prezent sunt foarte folosite in bucataria europeana, in special cea romaneasca, pentru a aroma sosurile, tocanitele, orezul, supele si ciorbele. Macinate, frunzele de dafin pot adauga aroma lor minunata tocaturilor de carne ( chiftelute, perisoare, carnati ) , dar mai ales marinatelor.
ID: 214206306
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx