Postat 10 septembrie 2024
Cultură de bacterii KOMBUCHA pentru prepararea ceaiului
20 lei
Persoana fizica
Descriere
Ciuperca Kombucha si-a castigat popularitatea in randul consumatorilor datorita multiplelor efecte benefice asupra sanatatii. Substantele si enzimele produse de drojdii si bacterii pot ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos.
Conform analizelor efectuate, cultura de kombucha produce acizi organici (de ex. acid acetic, acid oxalic, acid gluconic, acid glucuronic, acid lactic (L +), acid citric, acid fosforic, acid malic), enzime (de exemplu, proteaza, amilaza, catalaza, lipaza), lipide, acizi grasi, steroli, monosacharide, dizaharide, alcool etilic, vitamine ( C, B, D). Greenwalt si colab., 2000.
Rezultatele unor experimente stiintifice au aratat de asemenea ca consumul regulat al ceaiului de Kombucha are efect benefic in cazul persoanelor cu diabet, imbunatatind functiile hepatice si renale. Prin urmare, se recomanda consumul regulat de ceai Kombucha ca supliment functional atat in preventia, cat si in tratamentul diabetului zaharat.
Ceaiul Kombucha are o serie de efecte pozitive asupra sanatii si in ultimul timp se bucura de- o atentie din ce in ce mai mare din partea echipelor de cercetare. Cele mai recente experimente au aratat ca consumul regulat de ceai Kombucha imbunatateste semnificativ functiile hepatice.
Consumul regulat de ceai Kombucha sustine sistemul imunitar, iar un studiu din 2019 a aratat din nou ca ciuperca Kombucha combinat cu ceai negru are efect antibacterian.
Efectele benefice ale Kombucha asupra sistemului digestiv nu au putut fi ignorate nici de cercetatori. Rezultatele unui studiu realizat in 2018 arata ca consumul regulat de Kombucha are un efect benefic asupra structurii microbiomului.
Conform analizelor efectuate, cultura de kombucha produce acizi organici (de ex. acid acetic, acid oxalic, acid gluconic, acid glucuronic, acid lactic (L +), acid citric, acid fosforic, acid malic), enzime (de exemplu, proteaza, amilaza, catalaza, lipaza), lipide, acizi grasi, steroli, monosacharide, dizaharide, alcool etilic, vitamine ( C, B, D). Greenwalt si colab., 2000.
Rezultatele unor experimente stiintifice au aratat de asemenea ca consumul regulat al ceaiului de Kombucha are efect benefic in cazul persoanelor cu diabet, imbunatatind functiile hepatice si renale. Prin urmare, se recomanda consumul regulat de ceai Kombucha ca supliment functional atat in preventia, cat si in tratamentul diabetului zaharat.
Ceaiul Kombucha are o serie de efecte pozitive asupra sanatii si in ultimul timp se bucura de- o atentie din ce in ce mai mare din partea echipelor de cercetare. Cele mai recente experimente au aratat ca consumul regulat de ceai Kombucha imbunatateste semnificativ functiile hepatice.
Consumul regulat de ceai Kombucha sustine sistemul imunitar, iar un studiu din 2019 a aratat din nou ca ciuperca Kombucha combinat cu ceai negru are efect antibacterian.
Efectele benefice ale Kombucha asupra sistemului digestiv nu au putut fi ignorate nici de cercetatori. Rezultatele unui studiu realizat in 2018 arata ca consumul regulat de Kombucha are un efect benefic asupra structurii microbiomului.
ID: 236319105
Contactează vânzătorul
Bogdan
Pe OLX din decembrie 2014
Activ pe 23 august 2024
Toate ratingurile sunt verificate și acordate doar de persoanele care au cumpărat produse cu Livrare prin OLX
xxx xxx xxx
Vanzator
Bogdan
Pe OLX din decembrie 2014
Activ pe 23 august 2024
Toate ratingurile sunt verificate și acordate doar de persoanele care au cumpărat produse cu Livrare prin OLX
Localitate