Postat 08 decembrie 2025
Consultant HACCP si siguranta alimentelor
Persoana fizica
Tip: consultanta
Descriere
Inginer tehnolog de industria alimentara cu experiență in producție si calitate ofer doritorilor consultanta in:
- Întocmirea dosarului HACCP si de Siguranța Alimentelor conform legislației actualizate
- Ofer redactare dosar alergeni
- Ofer redactare documentație eticheta produs si eticheta nutriționala prin calcul matematic
accept si externalizarea serviciilor de calitate si de siguranța a alimentelor cu norma de timp parțiala.
Documentele Obligatorii pe care trebuie sa le aibă agenții economici din domeniul
industriei alimentare si al Horeca din România. Oferta mea cuprinde:
- Redactare plan HACCP obligatoriu manualul HACCP si implementarea acestuia (actualizarea acestuia conform ISO 22000 :2018).
- Audit intern (obligatoriu cel puțin (1) odată pe an)
- Audit intern al sistemului de siguranța alimentelor, la fața locului pentru inspectarea locațiilor, fluxurilor tehnologice, vestiare etc.
- Instruirea personalului din organizație (Instructaje de igiena si bune practici de lucru, Cursuri si instructaje specifice HACCP).
- Consultanță in verificarea si elaborarea documentelor;
- Consultanță in implementarea si menținerea sistemului;
- Evaluarea finală prin auditarea sistemului;
- Propunere de acțiuni corective;Legi si reglementarii ce stau la baza organizării si funcționarii unui sistem de siguranța alimentara bazat pe principiile Haccp:
- Întocmirea dosarului HACCP si de Siguranța Alimentelor conform legislației actualizate
- Ofer redactare dosar alergeni
- Ofer redactare documentație eticheta produs si eticheta nutriționala prin calcul matematic
accept si externalizarea serviciilor de calitate si de siguranța a alimentelor cu norma de timp parțiala.
Documentele Obligatorii pe care trebuie sa le aibă agenții economici din domeniul
industriei alimentare si al Horeca din România. Oferta mea cuprinde:
- Redactare plan HACCP obligatoriu manualul HACCP si implementarea acestuia (actualizarea acestuia conform ISO 22000 :2018).
- Audit intern (obligatoriu cel puțin (1) odată pe an)
- Audit intern al sistemului de siguranța alimentelor, la fața locului pentru inspectarea locațiilor, fluxurilor tehnologice, vestiare etc.
- Instruirea personalului din organizație (Instructaje de igiena si bune practici de lucru, Cursuri si instructaje specifice HACCP).
- Consultanță in verificarea si elaborarea documentelor;
- Consultanță in implementarea si menținerea sistemului;
- Evaluarea finală prin auditarea sistemului;
- Propunere de acțiuni corective;Legi si reglementarii ce stau la baza organizării si funcționarii unui sistem de siguranța alimentara bazat pe principiile Haccp:
ID: 197696989
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx