Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Iasi
  6. Alte produse alimentare - Iasi
Ciuperca Kombucha la borcan numai la plafar Naturama Solaris Iași
Ciuperca Kombucha la borcan numai la plafar Naturama Solaris Iași
Postat 18 aprilie 2024

Ciuperca Kombucha la borcan numai la plafar Naturama Solaris Iași

100 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

Descriere

Trebuie doar să achiziționați produse (la alegerea dvs.) în valoare de 150ron din magazinul nostru naturist, și vă oferim 1 bucată "ciupercă" (în alternativă, fără achiziționarea de produse, ciuperca costă 100 Ron). N.B.: borcanul nu mai este în ofertă, va trebui să veniți cu recipientul dvs. gol de 3-4 litri. Vă oferim faimoasa "ciuperca" SCOBY "symbiotic culture of bacteria and yeast - cultură simbiotică de bacterii și drojdie" Kombucha pentru a vă pregăti singuri ceaiul probiotic fermentat elixir al sănătății, despre care miticul Joe Rogan spune că îi oferă energia, inteligența, farmecul, intuiția și vitalitatea caracteristice (activată, livrată într-un borcan de sticlă mare de 4 litri cu tot cu ceaiul starter inclus). Ofertă valabilă doar la Iași, în limita stocului disponibil și prin rezervare prealabilă în magazinul nostru fizic: șoseaua Arcu, nr. 23, bl. CL3, parter, Iasi (Ro), 700132 (zona Gării, între Carrefour Market și Sala Sport Voința (ICG) - lângă stomatologie Andreica).
Program: Luni-Vineri 10:30-16:30

Una dintre cele mai interesante băuturi cu beneficii incredibile este ceaiul Kombucha, care de fapt este o colonie de 12 specii de microorganisme, acestea convieţuind în simbioză şi formează un sistem extrem de complex şi bine organizat.

Aceste microorganisme care formează Kombucha sunt de fapt bacterii şi ciuperci care, o data ce sunt adaugate într-un amestec de zahăr şi ceai negru, capătă o serie de efecte cu adevărat remarcabile.

Când a apărut Kombucha?

Acest produs organic a apărut în urmă cu peste 2000 de ani în China o băutură despre care se afirma că ar aduce numai beneficii pentru sănătate, minte şi corp și poate chiar să aducă nemurirea celor care o consumă în mod regulat.

Mai târziu, aceasta ciuperca Combucia, a fost oferită împăratului Inkio al Japoniei, acela fiind momentul în care a început adevărata recunoaştere a beneficiilor aduse de consumul acestei băuturi.

La începutul secolului 20 a devenit cunoscută şi în Europa, însă doar in ultimii douăzeci de ani a devenit atât de populară şi i s-au recunoscut cu adevarat efectele pe care le are asupra oamenilorşi sănătăţii acestora.

Cum se consumă Kombucha?

Pentru a se consuma această băutură, este necesar ca o cantitate de Kombuca în stare uscată să fie introdusă într-un amestec de ceai negru şi zahăr, iar după o perioadă de 30 de zile aceasta fermentează datorită drojdiei care descompune zahărul şi împreună cu ceaiul produc antioxidanţi puternici, dar si minerale şi vitamine. De asemenea, in această perioadă se formează o nouă ciupercă la suprafaţa ceaiului, care poate fi oferită altcuiva.

Kombucha este de fapt o băutură asemănătoare ceaiului, însă aceasta este acidulată datorită procesului de fermentare prin care trece, de aceea acesta conţine acid acetic, probiotice şi mici cantităţi de alcool.

Gustul acestei băuturi este asemănător cu cel al cidrului de mere sau al bragăi, fiind o combinaţie reuşită între dulce si acrişor.

Care sunt beneficiile aduse de Kombucha?

În urma studiilor efectuate asupra miraculoasei ciuperci, s-a descoperit că aceasta conţine o cantitate enormă de vitamina C, dar şi vitaminele complexului B( B1, B2, B3, B6 şi B12). Datorită acestora apare unul dintre cele mai importante beneficii aduse de consumul de Kombucha, şi anume proprietăţile acesteia de întinerire. De asemenea, consumul acestei băuturi reuşeşte să energizeze corpul si sa ajute în funcţionarea cât mai normală a sistemului nervos.

Printre alte componente se gasesc anumite substanţe antivirale sau antibiotice, al căror rol este acela de a proteja sau vindeca anumite boli de natură infecţioasă.

O eficienţă foarte mare o dovedeşte in ceea ce priveşte detoxifierea organismului si echilibrarea florei intestinale, de aceea este recomandat sa se consume in cazul unor afecţiuni precum reumatismul, guta sau diverse boli de piele.

Ceaiul KOMBUCHA are în componenţă probiotice, despre care se ştie ca sunt foarte benefice pentru întărirea sistemului imunitar şi digestiv. Datorită faptului că este foarte benefic în ceea ce priveşte reglarea tranzitului intestinal şi a unei digestii cât mai bune, consumul este benefic în curele de slăbire şi în menţinerea siluetei.

Consumul ceaiului Combuceai este recomandat de asemenea şi în cazul bătrânilor sau al copiilor aflaţi în plin proces de creştere, căci această ciupercă conţine anumite substanţe cu efecte hormonale.

Kombucha este foarte eficient în ceea ce ţine de ameliorarea sau prevenirea diabetului zaharat şi la mentinerea glicemiei la valori cât mai normale, datorită antioxidanţilor pe care îi conţine.

Un alt merit recunoscut al consumului de Kombucha îl reprezintă menţinerea sănătăţii inimii si a nivelului colesterolului sau al trigliceridelor la un nivel cât mai normal.

Kombucha şi-a dovedit eficienţa şi în ceea ce ţine de anumite tratamente alternative folosite în tratamentul cancerului, căci are efecte depurative, de stimulare imunitară şi de vitaminizare a corpului.

Kombucha: 2 litri apă fiartă cu ceai negru sau verde 6g temperatura mediului înconjurător (plicurile le pui la compost) îndulcit cu 85g zahăr. Lași întotdeauna trei degete de Kombucha fermentată în borcan pentru siguranța și adaugi ceaiul îndulcit, nu fierbinte, și pui "ciuperca" Scoby. Acoperi borcanul cu un tifon sau eșarfă să respire cât fermentează, având grijă să nu intre ciuperca în contact cu vreo musculiță de oțet. În 6-10 zile în funcție de temperatura aerului repeți operațiunea.
ID: 237938005

Contactează vânzătorul

Scoby

Pe OLX din ianuarie 2019

Activ pe 25 aprilie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau