Postat 19 noiembrie 2025
chefir kefir ciuperca lapte vaca capra oaie probiotic natural
20 lei
Persoana fizica
Descriere
Doar ridicare Personala, nu expediaez
Ciuperca tibetana de kefir lapte
Recomandat"> să nu atingeți ciuperca de metale sau apa ce contine CLOR!!! După încheierea fermentației, strecurați laptele printr-o sită de plastic,după care amestecați-o iar cu o nouă porție de lapte crud.Chefirul se matureaza inca 1-2 zile la frigider. O ciupercă sănătoasă este albă ca laptele și, în două săptămâni, volumul ei se dublează. În compoziția ei intră lactobacili (bacterii bune care produc iaurt,chefir).Microflora dominantă din acest amestec numit ciuperca de lapte sunt Saccharomyces kefir, Torula kefir, Lactobacillus caucasicus, Leuconnostoc, steptococi lactici și drojdie de fermentație lactică.Kefirul este o cultura vie, o simbioza complexa formata din mai bine de 30 de microflore, intr-o combinatie de bacterii si drojdii (ciuperci) benefice in amestec cu proteine, lipide si zaharuri. In plus, kefirul mai contine multe vitamine (B1, B2, B6, B7, B9, B12, K, A si D), minerale (calciu, fosfor, magneziu), amino-acizi si enzime. Triptofan, unul dintre amino acizii esentiali care abunda in kefir, este bine cunoscut pentru efectul sau calmant asupra sistemului nervos.
Beneficii ciuperca kefir:
Reface microflora intestinală. Kefirul este util pentru normalizarea metabolismului.
Restaurarea microflorei ajută la creșterea imunității.
Băutura ajută la curățarea vaselor de sânge, elimină colesterolul rău, combate radicalii liberi.
Băutura este utilă pentru prevenirea bolilor grave:
ateroscleroza;
hipertensiune;
candidoză;
stomatită și boală parodontală;
diabetul zaharat;
boli respiratorii frecvente;
patologii cardiovasculare;
boli gastro-intestinale;
ficat și pancreas;
rinichi;
procese tumorale;
toate tipurile de alergii.
În plus, băutura contribuie la întinerirea corpului, crește libidoul și îmbunătățește memoria.
Ciuperca tibetana de kefir lapte
Recomandat"> să nu atingeți ciuperca de metale sau apa ce contine CLOR!!! După încheierea fermentației, strecurați laptele printr-o sită de plastic,după care amestecați-o iar cu o nouă porție de lapte crud.Chefirul se matureaza inca 1-2 zile la frigider. O ciupercă sănătoasă este albă ca laptele și, în două săptămâni, volumul ei se dublează. În compoziția ei intră lactobacili (bacterii bune care produc iaurt,chefir).Microflora dominantă din acest amestec numit ciuperca de lapte sunt Saccharomyces kefir, Torula kefir, Lactobacillus caucasicus, Leuconnostoc, steptococi lactici și drojdie de fermentație lactică.Kefirul este o cultura vie, o simbioza complexa formata din mai bine de 30 de microflore, intr-o combinatie de bacterii si drojdii (ciuperci) benefice in amestec cu proteine, lipide si zaharuri. In plus, kefirul mai contine multe vitamine (B1, B2, B6, B7, B9, B12, K, A si D), minerale (calciu, fosfor, magneziu), amino-acizi si enzime. Triptofan, unul dintre amino acizii esentiali care abunda in kefir, este bine cunoscut pentru efectul sau calmant asupra sistemului nervos.
Beneficii ciuperca kefir:
Reface microflora intestinală. Kefirul este util pentru normalizarea metabolismului.
Restaurarea microflorei ajută la creșterea imunității.
Băutura ajută la curățarea vaselor de sânge, elimină colesterolul rău, combate radicalii liberi.
Băutura este utilă pentru prevenirea bolilor grave:
ateroscleroza;
hipertensiune;
candidoză;
stomatită și boală parodontală;
diabetul zaharat;
boli respiratorii frecvente;
patologii cardiovasculare;
boli gastro-intestinale;
ficat și pancreas;
rinichi;
procese tumorale;
toate tipurile de alergii.
În plus, băutura contribuie la întinerirea corpului, crește libidoul și îmbunătățește memoria.
ID: 254082784
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx