Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Giurgiu
  6. Alte produse alimentare - Uiesti
Ceai hepatic (anghinare, sunătoare,anason,armurariu,menta,rostopasca)
Ceai hepatic (anghinare, sunătoare,anason,armurariu,menta,rostopasca)
Ceai hepatic (anghinare, sunătoare,anason,armurariu,menta,rostopasca)
Postat 20 aprilie 2024

Ceai hepatic (anghinare, sunătoare,anason,armurariu,menta,rostopasca)

135 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

Descriere

Comanda minima este de 20 de pungulițe a câte 50 de grame.
Total cost pentru 1 kg de ceai hepatic+transport este 135 lei.
Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante si este recomandat pentru protejarea, regenerarea celulelor hepatice si pentru detoxifierea ficatului.

Beneficii:

Protejeaza si regenereaza celulele hepatice;

Sustine functiile hepatice;

Indeparteaza compusii toxici din ficat;

Produce si elimina bila;

Reduce spasmele care apar la nivelul cailor biliare si tractului intestinal;

Favorizeaza digestia;

Mentine concentratia normala a colesterolului si grasimilor in sange.

Ingrediente: anghinare (Cynara scolymus) - frunze (20%); sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene (20%); anason (Pimpinella anisum) - fructe (10%); armurariu (Silybum marianum) - fructe (10%); coada-soricelului (Achillea millefolium) - parti aeriene (10%); menta (Mentha piperita) - frunze (10%); rostopasca (Chelidonium majus) - parti aeriene (10%); papadie (Taraxacum officinale) - frunze (5%); tintaura (Centaurium umbellatum) - parti aeriene (5%).

Mod de utilizare: in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Contraindicatii: sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre ingrediente.
ID: 233346972

Contactează vânzătorul

Facebook connected icon

George

Pe OLX din septembrie 2016

Activ ieri la 21:58

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau