Postat 04 mai 2024
Ceai de sunatoare vrac
5 lei
Persoana fizica
Descriere
Ceai de sunatoare vrac.
Pret 5 lei/50 de grame,Este ambalat in pungulite de 50 de grame.
Comanda minima este de 1000 de garme+transport.
Ceaiul de sunatoare este recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar, sustine functiile ficatului si asigura functionarea normala a acestuia. Sunatoarea are proprietati calmante si este eficienta pentru reducerea starilor psihice negative.
Ingrediente: sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene.
Mod de preparare:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Pret 5 lei/50 de grame,Este ambalat in pungulite de 50 de grame.
Comanda minima este de 1000 de garme+transport.
Ceaiul de sunatoare este recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar, sustine functiile ficatului si asigura functionarea normala a acestuia. Sunatoarea are proprietati calmante si este eficienta pentru reducerea starilor psihice negative.
Ingrediente: sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene.
Mod de preparare:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
ID: 250139616
Contactează vânzătorul