Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Bucuresti - Ilfov
  6. Alte produse alimentare - Bucuresti
  7. Alte produse alimentare - Sectorul 4
Ceai de cătină,50 de grame
Ceai de cătină,50 de grame
Postat 26 aprilie 2024

Ceai de cătină,50 de grame

170 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

Descriere

Ceai de cătină la pungulite de 50 de grame.
Comanda minima 20 de pungluite.
Cost total 170 lei+transport (8 lei prin Posta Romana) cu plata in cont la CEC sau Banca Transilvania.
Emit AWB postal.

In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat sau astenie de primavara. Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor). De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor). Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri. Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar, protejeaza organismul de raceli si gripe. Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie. Contine un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esentiale pentru un organism revigorat.

Beneficii:

Contribuie la apararea naturala a organismului;

Sutine sistemul imunitar.

Ingrediente: catina (Hippophae rhamnoides) - fructe.

Mod de utilizare:

Pulberea - planta se macina cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se tine sub limba sau se mesteca timp de 10-15 minute (dupa care se inghite cu apa), fie se adauga la o lingura cu miere de albine.

Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa (o cana), se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi cu 30 minute inainte de masa.

Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita (o cana), se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi cu 30 minute inainte de masa. in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
ID: 232047719

Contactează vânzătorul

Facebook connected icon

Laurentiu

Pe OLX din februarie 2011

Activ azi la 09:25

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau