Postat 23 aprilie 2024
Butoi presurizat 50 L Speidel
1 350 lei
Persoana fizica
Stare: Utilizat
Livrare cu verificare
Descriere
Butoi presurizat din otel superior pentru producerea si depozitarea bauturilor, extragere comoda.
Cu acest butoi multifuncţional puteţi produce băuturi proprii, le puteţi păstra proaspete luni de zile şi puteţi extrage din ele zilnic fără încălzire, fără adaos de conservanţi.
Must dulce, respectiv must cu conţinutul de alcool dorit.
Din mere, pere, boabe sau struguri. Conţinutul de alcool puteţi să îl stabiliţi singur. Cu cât butoiul rămâne mai puţin deschis după umplere, cu atât va fermenta mai puţin şi conţinutul de alcool va fi mai mic (max 10 bar prin fermentare).
Must dulce sărac în alcool
Din mere, pere, boabe aproape fără alcool prin adăugare de dioxid de carbon, fermentare puţină, prospeţime luni de zile (max. 10 bar).
Băuturi fermentate (Vin, Must, Bere, Vin spumant)
Se poate trage proaspăt ca la restaurant; numai 0,5-1 bar CO2 ţin băutura proaspătă luni de zile şi dau presiunea necesară la extragere. La vin CO2 protejează de o sulfurare în exces.
Apa sifonată respectiv uşor carbogazoasă
Se poate produce din apă de băut prin adăugare de CO2. Pentru cei cărora le plac băuturile răcoritoare puţin carbogazoase şi vor să economisească bani. Nu mai trebuie să duceţi sticle, tot timpul cea mai bună calitate a apei (în Germania mai bună ca apa minerală). Şi tot timpul extrasă proaspătă (mărime reomandată a butoiului .
Cu acest butoi multifuncţional puteţi produce băuturi proprii, le puteţi păstra proaspete luni de zile şi puteţi extrage din ele zilnic fără încălzire, fără adaos de conservanţi.
Must dulce, respectiv must cu conţinutul de alcool dorit.
Din mere, pere, boabe sau struguri. Conţinutul de alcool puteţi să îl stabiliţi singur. Cu cât butoiul rămâne mai puţin deschis după umplere, cu atât va fermenta mai puţin şi conţinutul de alcool va fi mai mic (max 10 bar prin fermentare).
Must dulce sărac în alcool
Din mere, pere, boabe aproape fără alcool prin adăugare de dioxid de carbon, fermentare puţină, prospeţime luni de zile (max. 10 bar).
Băuturi fermentate (Vin, Must, Bere, Vin spumant)
Se poate trage proaspăt ca la restaurant; numai 0,5-1 bar CO2 ţin băutura proaspătă luni de zile şi dau presiunea necesară la extragere. La vin CO2 protejează de o sulfurare în exces.
Apa sifonată respectiv uşor carbogazoasă
Se poate produce din apă de băut prin adăugare de CO2. Pentru cei cărora le plac băuturile răcoritoare puţin carbogazoase şi vor să economisească bani. Nu mai trebuie să duceţi sticle, tot timpul cea mai bună calitate a apei (în Germania mai bună ca apa minerală). Şi tot timpul extrasă proaspătă (mărime reomandată a butoiului .
ID: 261478778
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx