Postat 16 aprilie 2024
Bază super 100 pentru înghețată Gelato (1кg / 10L Lapte / 2 кg zahăr )
30 lei
Persoana fizica
Descriere
Bază super 100 pentru înghețată Gelato – Hot Process
(1кg / 10L Lapte / 2 кg zahăr )
Greutate: 1000g /10L Lapte / 2 кg Zahăr
Cod: 1501
Ambalaj: 1kg cu dimensiuni 270×210
Fiecare cutie conține 10 x 1 kg
Termen de valabilitate: vezi eticheta
Preparare | Bază super 100 pentru înghețată Gelato – Hot Process
Pasul 1: Într-un vas adânc adecvat, cu o capacitate de aproximativ 5-6 litri, se adaugă 1 litri de Lapte / recomandat să fie lapte UHT cu un conținut de grăsime de 3%-3,6% /
Pasul 2: Se toarnă 100g de Bază super 100 in lapte si se adauga 200g zahar , si se amesteca bine cu ajutorul unui mixer/blender/.
Pasul 3: Amestecați energic cu un mixer timp de aproximativ 3-4 minute la viteză mare.
Pasul 4: Turnați amestecul lichid omogen preparat în mașina de pasteurizare.
Pasul 5: Apoi se toarnă în mașina de înghețată gelato.
Atenţie! Se amestecă continuu cu un mixer electric sau blender /la cea mai mare viteză posibilă/ Se amestecă bine până când aveți o consistență omogenă și densă / de la 3 la 5 minute/
Compoziție:
Zahăr, lapte praf degresat, stabilizator de roșcove, gumă de guar, gumă de xantan, esteri de acid lactic cu mono- și digliceride de acizi grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și digliceride de acizi grași, vanilie, gust lăptos
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Don Gelato este produs în conformitate cu rețeta originală italiană
Origine: Turcia
(1кg / 10L Lapte / 2 кg zahăr )
Greutate: 1000g /10L Lapte / 2 кg Zahăr
Cod: 1501
Ambalaj: 1kg cu dimensiuni 270×210
Fiecare cutie conține 10 x 1 kg
Termen de valabilitate: vezi eticheta
Preparare | Bază super 100 pentru înghețată Gelato – Hot Process
Pasul 1: Într-un vas adânc adecvat, cu o capacitate de aproximativ 5-6 litri, se adaugă 1 litri de Lapte / recomandat să fie lapte UHT cu un conținut de grăsime de 3%-3,6% /
Pasul 2: Se toarnă 100g de Bază super 100 in lapte si se adauga 200g zahar , si se amesteca bine cu ajutorul unui mixer/blender/.
Pasul 3: Amestecați energic cu un mixer timp de aproximativ 3-4 minute la viteză mare.
Pasul 4: Turnați amestecul lichid omogen preparat în mașina de pasteurizare.
Pasul 5: Apoi se toarnă în mașina de înghețată gelato.
Atenţie! Se amestecă continuu cu un mixer electric sau blender /la cea mai mare viteză posibilă/ Se amestecă bine până când aveți o consistență omogenă și densă / de la 3 la 5 minute/
Compoziție:
Zahăr, lapte praf degresat, stabilizator de roșcove, gumă de guar, gumă de xantan, esteri de acid lactic cu mono- și digliceride de acizi grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și digliceride de acizi grași, vanilie, gust lăptos
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Don Gelato este produs în conformitate cu rețeta originală italiană
Origine: Turcia
ID: 248867291
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx