Postat 12 noiembrie 2025
Aji Charapita, ardei iuti la ghiveci, seminte, fulgi de ardei
40 lei
Persoana fizica
Descriere
Vând Aji Charapita la ghiveci cu fructe și flori formate, semințe, fulgi de ardei (ardei deshidratat) cat și ardei proaspăt.
Ghiveci 10l - 25 buc - 125lei/ghiveci
Ghiveci 5l - 10 buc - 75 lei/ghiveci
Ghiveci 0,5l - 30 buc - 40 lei/ghiveci
Plic 15 semințe - 30 lei
Fulgi ardei - 30 lei/gr
Ardei proaspăt - 15 buc - 35lei
Producție proprie, bio, crescuți cu îngrășământ natural, macerat de găinaț.
Se ridică personal sau transport contracost în București și limitrof.
Scurtă descriere: Aji Charapita - ardeiul iute cu gust de citrice, este considerat cel mai scump ardei din lume.
Sunt mici, mai curand asemanator cu niste bobite decat cu ardeii iuti clasici, de un galben deschis spre palid, si se cultiva in Peru, fiind nu doar una dintre cele mai picante varietati (cel putin pentru consumatorul obisnuit) dar si una dintre cele mai rare. Destul de costisitor si greu de gasit in afara statului Peru, aji charapita este un ardei iute folosit pentru o gama larga de retete, dar suficient de puternic pentru a nu fi mancat pur si simplu.
Doar ca dincolo de iuteala pe care o puteti intalni si in cazul altor soiuri acestia au si un gust destul de puternic de citrice, acrisor-dulceag, pe care il imprima oricarui preparat. Situat destul de sus pe Scara Scoville (care masura cat de puternic este gustul unui ardei iute) cu intre 30 000 si 100 000 de unitati, aji charapita este utilizat in retete locale de salsa, garnituri, sosuri foarte picante, si puteti gusta in Peru fie in localuri, fie la vanzatorii stradali diverse variante. Rar si destul de scump daca esti indragostit de gustul iute, aji charapita este aparte tocmai prin notele de citrice pe care nu te-ai fi asteptat sa le intalnesti.
Aproximativ 50.000 shu, aroma fructată, fructe mici, productivitate mare.
Poate fi folosit în sosuri cat și la orice mâncare,
De asemenea se poate folosi și la prăjituri.
Din proprie experiență mâncărurile făcute cu acest ardei sunt extraordinare, au un gust aparte. Eu unul sunt îndrăgostit.
Ghiveci 10l - 25 buc - 125lei/ghiveci
Ghiveci 5l - 10 buc - 75 lei/ghiveci
Ghiveci 0,5l - 30 buc - 40 lei/ghiveci
Plic 15 semințe - 30 lei
Fulgi ardei - 30 lei/gr
Ardei proaspăt - 15 buc - 35lei
Producție proprie, bio, crescuți cu îngrășământ natural, macerat de găinaț.
Se ridică personal sau transport contracost în București și limitrof.
Scurtă descriere: Aji Charapita - ardeiul iute cu gust de citrice, este considerat cel mai scump ardei din lume.
Sunt mici, mai curand asemanator cu niste bobite decat cu ardeii iuti clasici, de un galben deschis spre palid, si se cultiva in Peru, fiind nu doar una dintre cele mai picante varietati (cel putin pentru consumatorul obisnuit) dar si una dintre cele mai rare. Destul de costisitor si greu de gasit in afara statului Peru, aji charapita este un ardei iute folosit pentru o gama larga de retete, dar suficient de puternic pentru a nu fi mancat pur si simplu.
Doar ca dincolo de iuteala pe care o puteti intalni si in cazul altor soiuri acestia au si un gust destul de puternic de citrice, acrisor-dulceag, pe care il imprima oricarui preparat. Situat destul de sus pe Scara Scoville (care masura cat de puternic este gustul unui ardei iute) cu intre 30 000 si 100 000 de unitati, aji charapita este utilizat in retete locale de salsa, garnituri, sosuri foarte picante, si puteti gusta in Peru fie in localuri, fie la vanzatorii stradali diverse variante. Rar si destul de scump daca esti indragostit de gustul iute, aji charapita este aparte tocmai prin notele de citrice pe care nu te-ai fi asteptat sa le intalnesti.
Aproximativ 50.000 shu, aroma fructată, fructe mici, productivitate mare.
Poate fi folosit în sosuri cat și la orice mâncare,
De asemenea se poate folosi și la prăjituri.
Din proprie experiență mâncărurile făcute cu acest ardei sunt extraordinare, au un gust aparte. Eu unul sunt îndrăgostit.
ID: 274439710
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx
