Rămâi în siguranță acasă și alege Livrarea prin OLX

Expediezi și primești colete oriunde în România

Poți vinde sau cumpăra lucruri de la orice distanță, fără să ieși măcar o dată din casă. Vei ști mereu unde se află coletul pe care îl trimiți sau îl aștepți.

Câștigi timp

Curierul face drumul dintre vânzător și cumpărător, astfel că tu ești scutit de drumuri și întâlniri.
Fără trafic și fără stres.

Economisești
bani

Ai un cost preferențial pentru serviciile de livrare Fan Courier prin OLX. În plus, economisești banii pe care i-ai cheltui pe deplasare.

Cum folosesc Livrarea prin OLX?

Întrebări frecvente

 • Cum funcționează serviciul de Livrare prin OLX?

  Daca esti vânzător, activarea serviciului de Livrare prin OLX se poate face din contul tău sau în momentul adăugării anunțului, bifând opțiunea de livrare pentru anunțul în cauză. Dacă ești cumpărător, folosirea acestui serviciu se poate face direct din pagina anunțului dorit, de pe varianta de desktop a platformei (www.olx.ro) sau de pe telefonul mobil (m.olx.ro), excepție făcând aplicația OLX.

 • Unde pot vedea statusul comenzilor mele?

  Fie că ești vânzător sau posibil cumpărător, în secțiunea de Livrare prin OLX vei putea vedea tot istoricul comenzilor începute sau confirmate și statusul aferent acestora.

  Citește mai departe

 • Ce se întâmplă dacă cererea de livrare este întreruptă?

  Dacă se întâmplă asta, ar trebui să fie vorba doar de o eroare de moment – fie conexiune la internet, suprasolicitare a platformei sau pur și simplu o eroare de comunicare. Te rugăm să reîncerci pașii de comandă, iar, dacă lucrurile persistă în continuare, ne poți trimite oricând un mesaj.

  Citește mai departe

 • Cum funcționează campania “Retur gratuit pe OLX”?

  Campania este valabilă pentru livrările efectuate prin serviciul de “Livrare prin OLX” și funcționează simplu: în caz de retur, produsul este luat înapoi de către FAN Courier și returnat vânzătorului. Costul pentru livrare și retur va fi susținut în totalitate de către OLX, în limita a 2000 de comenzi.

 • Cum funcționează returul gratuit?

  Ca vânzător, nu trebuie să faci nimic, produsul îți va fi adus înapoi de către FAN Courier, fără să fie nevoie să plătești transportul. Dacă ești cumpărător, trebuie să returnezi pe loc produsul și să-l lași curierului, imediat după ce l-ai verificat. Nu acoperim doar costul de retur în cazul acesta, ci și pe cel pentru livrare – așadar, nu va mai fi nevoie să plătești deloc curierul.

 • Cine plătește livrarea și returul prin OLX?

  Prin noul serviciu de livrare prin OLX, cumpărătorul este cel care comandă produsul și plătește livrarea, la un preț preferențial, oferit de OLX prin FAN Courier. Dacă însă produsul nu este conform așteptărilor, returul este de regulă negociat de către vânzător și cumpărător. În luna decembrie, în cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor și tranzacția nu este încheiată, vom asigura atât costul de livrare, cât și pe cel de retur.

 • Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc mai târziu?

  Campania este valabilă doar pentru retururile efectuate pe loc, după verificarea produsului.

 • De câte retururi gratuite pot beneficia?

  Poți beneficia de câte retururi ai nevoie, în perioada campaniei și în limita a 2000 de retururi gratuite oferite în total de OLX.