Postat 04 iunie 2024
sirop de lavandă si sirop de cătina ( 500ml )
20 lei
Persoana fizica
Descriere
PROPRIETATI ale siropului de lavandă
Siropul de lavandă este de un real ajutor pentru relaxare și ajută foarte mult la instalarea somnului.De asemenea, este indicat în neurastenie, surmenaj, stări de iritabilitate nervoasă, dureri de cap și chiar depresie.Siropul de lavandă reduce semnificativ migrenele.Lavanda ameliorează digestia, elimină flatulența și stimulează secreția biliară.Siropul de lavandă echilibrează glicemia
( siropul preparat de noi este cu zahăr brun)
SIROP de cătină
Catina este foarte bogată în vitamina C, având aproximativ de zece ori mai multă decât citricele. Fructele de cătină sunt foarte valoroase din punct de vedere nutrițional. Acestea mai conţin vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol), vitaminele E, K, P şi F, celuloză, carotenoide – beta caroten – în concentraţie mai mare decât se regăseşte în morcovi- , microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe din care se obţine uleiul de cătină, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonină, aminoacizi, fitosteroli şi enzime.Cătina are un puternic efect antioxidant datorită conținutului ridicat de vitamina C , este un bun emolient, citoprotector, imunostimultor, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant. Fructele de cătină au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind un puternic aliat al sistemului imunitar.
Siropul de lavandă este de un real ajutor pentru relaxare și ajută foarte mult la instalarea somnului.De asemenea, este indicat în neurastenie, surmenaj, stări de iritabilitate nervoasă, dureri de cap și chiar depresie.Siropul de lavandă reduce semnificativ migrenele.Lavanda ameliorează digestia, elimină flatulența și stimulează secreția biliară.Siropul de lavandă echilibrează glicemia
( siropul preparat de noi este cu zahăr brun)
SIROP de cătină
Catina este foarte bogată în vitamina C, având aproximativ de zece ori mai multă decât citricele. Fructele de cătină sunt foarte valoroase din punct de vedere nutrițional. Acestea mai conţin vitamina A, complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, colină, inositol), vitaminele E, K, P şi F, celuloză, carotenoide – beta caroten – în concentraţie mai mare decât se regăseşte în morcovi- , microelemente precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe din care se obţine uleiul de cătină, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, serotonină, aminoacizi, fitosteroli şi enzime.Cătina are un puternic efect antioxidant datorită conținutului ridicat de vitamina C , este un bun emolient, citoprotector, imunostimultor, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant. Fructele de cătină au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind un puternic aliat al sistemului imunitar.
ID: 247728026
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx
Despre acest utilizator
Localitate